Nyugodt este volt, senki nem ébresztette fel, csupán a megszokott neszeket lehetett hallani szerte a településen. Ahogy a tengeri szellő fújt úgy rezgett a nád a fából tákolt viskók tetején. Ezek az apró zajok és a kellemes tavaszi kora őszi szellő olyan mély álomba ringatta amihez régen volt szerencséje. Már-már nem volt kedve az ágyból kikelni, de tudta, hogy kötelessége van így nekilátott a szokásos reggeli rituáléjának. Megmosakodott és megfésülte a kissé csapzott haját. Bakancsát ellenőrizte és kiszórta a soros skorpiót ami új szállásának nézte a lábbelit. Érezte, hogy valamit elfelejtett, néhány percig tépelődött ezen, de végül egy legyintéssel letudta. Ha így is van majd csak improvizál valamit. Ezen a napon nincs helye az aggodalmaknak, mert ez a

Hősök Napja

A már jól ismert és szeretett Galagonya tábort fogjuk ismét megostromolni, ők pedig minket az ételeikkel! Ígéretünkhöz híven pedig ismét egy 7tenger kalanddal készülünk az arra vállalkozóknak, érdemeseknek és bátraknak. Ezzel a történettel szeretnénk egy – hogy filmes szóval éljek – trilógiává bővíteni a mi 7tenger történetünket amit még 2019-ben kezdtünk meg a Jó utat kalanddal és folytattuk annak előzményeivel a Memento Moriban. Ezúttal ahogy ígértük végre elindulnak a hajók az új világ felé és erre keresünk vállalkozó szellemű Hősöket. Hiszen ne feledjük a 7tenger világában Hősöket alakítunk akik maguk alakítják a történelem folyását. A kalandot ezúttal is Lucius un Draco és Shalafi del Necro jegyzi.

4-5 fős csapatok jelentkezését várjuk erre a közös utazásra, arra kérünk mindenkit, hogy a csapatok jelentkezését, hogy kik lesznek a tagok és, hogy ki hány napra marad egy e-mailben jelezzétek legkésőbb szeptember 17-ig. A karakterek leadásának a határideje szeptember 24.

Aki csapatot szeretne keresni vagy hiányzik egy tag nyugodtan a bejegyzés alatt ezt megteheti!

A korábbi kalandok ismerete természetesen nem szükséges és teljes mértékben élvezhető lesz anélkül is, csupán történetileg fog hozzá kapcsolódni és viszi tovább annak a vonalát új kalandokkal és új hősökkel. A karakterek mellett kérünk minden játékost, hogy osszon el 100 pontot az alábbi szempontok között: Intrika, Akció, Románc, Felfedezés, Katonaság. Valamint ezeket a pontokat minden karakter mellé küldjétek el.

Karakteralkotásról:

Magyarul is megjelent 1. kiadású Játékosok Könyve alapján tessék karaktert alkotni, más könyv erre a célra nem használható most.

  • 150 Hős Pontból lehet karaktert alkotni
  • Varázs és Vívóiskola fortélyokat Mesterfortélyként lehet fejleszteni (azaz 3 pont/ szint)
  • Azok a karakterek akik részt vettek a Jó utat vagy a Memento Mori kalandokban rendelkeznek 10-10 TP-vel, amit a könyv szabályai szerint oszthatnak el.

ITT találhattok egy kis segédletet a karakteralkotáshoz, csupán arra figyeljetek, hogy írjátok át a C1-es cellát 150-re.

Ezen felül minden csapatnak alkotnia kell egy hajót a szabályokat hozzá ITT találjátok.

Helyszín: Galagonya Tábor, Alsónána

Időpont: Október 5-8.

Részvételi díj (tábor+étkezés): Csütörtöki érkezés: 29000HUF / Pénteki érkezés: 21000 HUF

Jelentkezési határidő szeptember 17.

Ekkor lezárjuk a jelentkezést és néhány napon belül értesítjük a csapatok vezetőit, hogy minden rendben van-e és a csapatból kinek mennyit kell utalnia, az e-mailt követően utaljatok csak. A karaktereket is ez után kérjük küldeni (Szeptember 24. a leadási határidő).

Számlaszám:11773463-00215211

Név: Vodli Jenő

A részvételi díjakat a csapatok egybe utalják és közleményben az e-mailben megadott csapat nevét írjátok be.

Facebook esemény!

Bármilyen kérdés merül fel az alábbi elérhetőségeken el lehet érni:

Vodli Jenő (Shalafi del Necro)

vodli.jeno@gmail.com

– https://www.facebook.com/jeno.vodli

– 0036703813848

XVII. Hősök Napja (i) szerepjáték találkozó

Vélemény, hozzászólás?