Habár mi magunk is szeretünk sokat beszélgetni, vitatkozni és írni a varázsló eszköztáráról, ami az eltelt 30 évben kifogyhatatlan témának bizonyult a M.A.G.U.S. rajongói körében mégis külön öröm, amikor egy játékos gyűjtését/segédanyagát/hozzájárulását tudjuk megosztani veletek.

Legutóbb hasonló (de nem ugyanilyen) formában Vampira Boszorkánymágia kisokosát tettük közzé, ami minőségbeli ugrást hozott nekünk az otthoni életútjátékainkba most pedig egy, a rendezvényeinket résztvevő játékos saját gyártmányú kártyakészletét mutatjuk be.

Lunatica a maga és csapata játékát dobta fel/könnyítette meg az egynapos rendezvények ismeretes tempójában azzal, hogy az egyes mozaikoknak külön álló és magyarázó/tisztázó lapokat szerkesztett, kinyomtatta és kivágta magának. Egy minimális unszolás hatására pedig szívesen elküldte, hogy másoknak is segítségére lehessen ez az anyag. Saját bevallása szerint ő az alábbi pdf-et A/3-as és színes nyomtatásra optimalizálta, szavaival élve „ennél kisebbhez nagyítót érdemes mellékelni”. Hálásan köszönjük neki és remélem lesz, aki kipróbálja majd otthon és rendezvényeken is.

LETÖLTÉS: Varazslat_mozaikok

Lunatica: Magas mágia kártyasegédlet

Vélemény, hozzászólás?