Újra felvirradt és már le is nyugodott a Hősök Napja! Minden ilyen alkalom rövidnek tűnik a hosszú előkészületek után. Az első gondolatom a rendezvény után az volt, hogy ezen is túl lennénk! Majd kicsit leülve arra jutottam, hogy ez egy nagyon jó rendezvény volt. Természetesen csak a saját nevemben beszélhetek, de jó érzés volt látni a megjelent több mint 40 főt. Az első rendezvényünkön alig 20 résztvevő volt, ehhez képest most szerte az országból voltak játékosok Debrecentől Siófokig. Természetesen határ a csillagos ég, hiszen ez a szép létszám megerősít minket abban, hogy valamit azért csak jól csinálunk, akkor is, ha néha döcögős vagy a szervezés körül gubancok adódnak (lásd időpont áthelyezés!).

Ezúttal egy számomra teljesen ismeretlen csapatnak meséltem. Azért is szeretem a rendezvényeket, mert az ember találkozhat teljesen más, idegen csapatokkal és mindig tanulhat valamit. Bátran állíthatom, hogy jó játék volt köszönöm is a társaság minden tagjának a kellemes szórakozást.

Ismét kiosztásra került a vándorkupa immáron 9. alkalommal és bizton állíthatom, hogy újra biztos és jó kezekbe került, de arra kellett jussak, hogy évről évre erősebb az a bizonyos mezőny, hiszen egyre nehezebb a döntés a csapatok között. Ilyen ez, ha az ember jól szórakozik, akkor jól is játszik és a Helyiek +1 csapata méltó volt a győzelemre, hiszen az elmondások alapján nem csak kiváló játékot nyújtottak, de még a karakterek jellemben is fejlődni tudtak a kaland során. Rajtuk kívül kiosztottunk egy ATAK-ot és egy Rúnát is a legjobb szerepjátékosoknak, eredetileg egy díjjal készültünk, de mivel a döntés nehéz volt ezért úgy döntöttünk mind a ketten Adri is és Sirius is megérdemli az elismerést! Ezúton is gratulálok mindenkinek!

Lassan közeledünk kampányunk zárásához és nagyon izgatottan vártuk a játékosok reakcióit az általunk kitalált történetre, ami természetesen igazán akkor nyeri el a teljes érthetőségét, ha az ember ismeri a többi részét is, de hisszük, hogy önmagában is élvezhető kalandot sikerült produkálnunk Tanti kollégával. Az emberek arcát és a történetre adott válaszaikat elnézve sikerült elérnünk a célunkat régi és új karakterek számára egyaránt. Reméljük hasonló szellemben tudjuk majd lefolytatni az őszi rendezvényt és ezúttal kampányzárást és nem utolsó sorban a jubileumi 10. (!) alkalmat is és minél több régi és nem utolsó sorban új arccal is találkozhatunk!

Köszönöm a munkáját minden mesélőnek, hiszen sosem kis feladat egy rendezvényen egész nap mesélni és megfelelni mind a játékosok mind a szervezőség mind a modulírók elvárásainak: Lucius, Tanti, Shima, Ishidu, Raffin, Balázs, Con Salamander! Nélkülük nem jöhetett volna létre ez a nagyszerű nap!

A készült képek pedig ITT megtekinthetőek. A képekért köszönet Tóth Imrének a Genesis E-sport Club vezetőjének!

A kaland pedig innen tölthető le: Róka és a farkas

Fontos hírünk, hogy ezen túl a kronikak.hu csapatával karöltve és erőinket egyesítve szeretnénk minél több játékoshoz eljutni és ezért arra a döntésre jutottunk, hogy a megújult honlapot egyesített erővel és közösen szerkesztjük, így a Hősök Napja hírei is itt a kronikak.hu oldalán lesznek megtalálhatóak!

Most hát eljött az éj, de készüljön mindenki, mert újra fel fog virradni a Hősök Napja és kérdőre vonja a kalandra éhes játékosokat, hogy:

„Örökké akartok élni?”

Shalafi del Necro

IX. Hősök Napja – Élmények

One thought on “IX. Hősök Napja – Élmények

  • Gratulálok a győzteseknek és a résztvevőknek. Köszönet a szervezőknek a remek napért és a kalandmestereknek a kiváló mesélésért. Hálatelt szívvel köszönöm az éjféli video üzeneteket. 😀 A kalandmodul természetesen elődeihez hasonlóan csatlakozott az Ynevi Vándorlások gyűjteményéhez is.

Vélemény, hozzászólás?