Lezajlott az idei év első szerepjátékos rendezvénye Szegeden, a zártkörű, meghívásos rendszerű Kóborló Lelkek második alkalma a Tesseria Wargame Club falai között Fülöp Tamás szervezésében, aki kalandmesterként és modulíróként is szerepelt. Az ismét két történetet felvonultató esemény egyedi hangulatú kalandjainak végén a kétféle irányból közeledő játékosok csapatai keresztezhették egymás útjait, támogathatták vagy fenyegethették egymás érdekeit és meghatározhatták egymás karaktereinek sorsát is.

„A te dolgod kedves KM, hogy útmutatást adj a játékosoknak és ne hagyd nagyon kisiklani a játékot.”

A személyes hangvételű és sokszor kalandmesternek szóló mesélői tanácsokkal tarkított írások bár önmagukban is egész kalandmodulok, de együtt adják ki a rendezvény történetét és ezzel a korábbi eseményen szerepelt kalandmodulokkal összekötve egy egészen hoszzú és különleges osztott világú élményt teremtenek, mely (spoiler!!!) egy legendás ereklye, a Százhalál hetedkorvégi felbukkanásáról és sorsáról szólnak.

További örömre ad okot, hogy az események (hasonlóan a Krónikák más történeteihez) kronológikusan követik az ynevi történelem alakulását és így P.sz 3718-ba vezetnek el minket véres és fontos nyitányt adva az idei év más rendezvényein lezajló kalandoknak. Emellett visszavezetnek minket a „mitológia” egy korábbi állomására, Yllinor ritkán kóborolt tájai között Nastral városába, ahol az Örök Város Bajnokait felvezető történet is játszódott.

Letöltés:                A_kalandmodul                                 B_kalandmodul

II. Kóborló Lelkek kalandmoduljai: A zárlat // Szent cél

Vélemény, hozzászólás?