A sátor bejáratául szolgáló leplet félrehajtva kilép a szabadba és egyből megcsapja a száraz hideg levegő csípős érzése az arcát. Próbálna mélyet szippantani a hajnali levegőbe, de a kellemetlen időjárás miatt apró tű szúrását érzi az orrában, így felhagy ezzel a tervével. A táborban már csak pislákolnak az esti tüzek, és a hajnali pír fényénél alig látszanak kígyózni a sátrakból felszálló füstcsíkok. Megnyújtóztatja tagjait, hallja ahogy az elgémberedett ízületek egyenként roppannak ki. Visszanyúl a szarvasbőrrel borított sátorba és egy vaskos fanyelű buzogányt előhúzva suhint vele néhányat, majd az istentelen hideg ellenére mosolygva köti fel az oldalára hiszen a távoli hegyek között átbukkan a nap első sugara, és ismét felvirrad a

Hősök Napja

Kapcsolódó kép

Új évet kezdünk és a babonáktól meg nem rettenve haladunk tovább és vágunk bele ebbe az igazán különlegesnek ígérkező kísérleti évbe. Több szempontból is izgalmak várnak ránk, hiszen a közös együttműködés ami a testvérrendezvényekkel kapcsolatban elkezdődött, most már szorosabb és ennek köszönhetően már nem csak évente 2-3 alkalommal hanem egyre többször találkozhatunk mindenkivel, vagy mindenkivel IS! Tavalyi évben sok különböző visszajelzés érkezett a megkezdett történetszállal kapcsolatban, amiket mint eddig is szeretnénk figyelembe venni, hiszen a cél egy közös Yneven való játék, ahol mindenki jól érzi magát. Így az idei év kísérleti jellegére való tekintettel ezúttal nem kampányban fogunk gondolkodni hanem szeretnénk a kontinens különböző tájaira kalauzolni titeket. Remélem minél több régi és új arccal találkozhatunk ismét a XIII. Hősök Napján!

Helyszín: Szekszárd, Babits Mihály Kultúrális Központ

Időpont: Április 27. 09:00-17:00

Részvételi díj: 2000 HUF

Jelentkezési és befizetési határidő: Április 7. 

A jelentkezési határidőre arra kérek mindenkit, hogy küldje el a karakterét. A karakteralkotásban szeretnénk díjazni az időben leadott karaktereket és külön elismerésekben részesíteni azokat akik kész csapat koncepcióval érkeznek.

Facebook esemény

Számlaszám:11773463-00215211

Név: Vodli Jenő

Közleménybe nevet, nicknevet és csapatnevet kérek mindenkit, hogy írjon.

A karakteralkotást az alábbi linken érhetitek el: HŐSALKOTÁS, a közös Dicsőségpont rendszert szintén megtaláljátok a link alatt.

Bármilyen kérdés merül fel az alábbi elérhetőségek egyiként el lehet érni:

Vodli Jenő (Shalafi del Necro)

– vodli.jeno@gmail.com

– https://www.facebook.com/jeno.vodli

– 0036703813848

XIII. Hősök Napja

2 thoughts on “XIII. Hősök Napja

  • Egyéni (raktok össze csapattal, csapatot) vagy csapatos a jelentkezés?

  • Csapatos lesz, nekünk is könnyebb szervezőknek, ki fog kerülni csapatkereső.

Vélemény, hozzászólás?