Túl az idei országos évvégi rendezvényünkön a véleményezős bejegyzést követően most az idei kalandmodult adjuk át nektek teljes pompájában. Szerzői, Komattre és Amund, közel egy éve tervezték és finomították két tesztmese keretében is a kaland eredetijét. Ezúton is köszönet a tesztelőknek Vampira, Noémi, Frosty, Kester, Ettore (avagy a Vöröslő Hold Bajnokai csapat) illetve A’frad, Balu és Magichorse (Ősök, vagy amit akartok csapat) személyében, hogy hozzájárultak a csiszoláshoz véleményeikkel és játékukkal.

Régi vágyunkat váltotta valóra Góczi Noémi azzal, hogy az egész kalandot maga illusztrálta végig egyed stílusával és ezzel adott egy új dimenziót, egyedi karaktert az írásunknak, amiért nagyon hálásak vagyunk, s ezért a képeit külön is szerepeltetjük a kaland mellett. A Morganios hercegkapitányi család címerét Magyar Gergelynek köszönjük, aki szívén viselte ennek az elfelejtett famíliának a sorsát. Most pedig következzék a várva várt kalandmodul:

Amund és Komattre: A Hieda-összeesküvés (M.A.G.U.S. kalandmodul)

Eltűnik egy ügynök Shadlekben, Dreina Leányai magukra maradnak Erionban, Enoszuke ködös romvidékén pedig falvak néptelenednek el. Az Inkvizítorok Szövetsége felügyeli a látszólagos békét, beavatkozni azonban csak akkor teheti, hogyha megbizonyosodik Tharr híveinek érintettségéről. Enélkül csak független, szabadúszó kalandozókat bérelhet fel, akikkel pedig egy új, kísérleti varázstárgyról is többet tudhat meg. A XXII. KalandorKrónikák Szerepjátékos Találkozó kalandmodulja egy újfajta szerkesztési – és írástechnikának is a próbája, a rendezvényen pedig több mint húsz csapatnyi rajongó szórakozását szolgálta. Letöltés: (49)-XXIIKK-A Hieda Összeesküvés

 

Amund és Komattre: A Hieda-összeesküvés (M.A.G.U.S. kalandmodul)

One thought on “Amund és Komattre: A Hieda-összeesküvés (M.A.G.U.S. kalandmodul)

  • Üdv!
    Jó volt mesélni, köszönöm! Külön érdekesség és szerintem történeti érdem is, hogy egy stílusú rajzok kerültek bele. Noéminek is külön elismerés jár!

Vélemény, hozzászólás?