Ebben a bejegyzésben tudtok csapatot keresni és magatokat (és/vagy karaktereteket) bemutatni leendő játékostársaitok számára. A rendezvényre való jelentkezés a kiírás után, októberben kezdődik el és már kész előtörténetekkel és kidolgozott előtörténetekkel történik.

Az ehhez szükséges karakteralkotás már kikerült, amiben felhívjuk a figyelmet arra, hogy pyarroni kötődésű és elvű csapatokat várunk. A rendezvényen minimum 4 és maximum 6 fős csapatok jelentkezését várjuk, ezért akinek még hiányozna karaktere azt is jelezhetje itt.

Jó készülődést és csapatkeresést kívánunk. Ne feledjétek megadni elérhetőségeteket is, ha pedig nem tudtok belépni az oldalra, hogy hozzászóljatok akkor keressétek a webmestert (Meran ~ stripewithi@gmail.com ) bizalommal.

Csapatkereső a XXV. KalandorKrónikákra

2 thoughts on “Csapatkereső a XXV. KalandorKrónikákra

  • Üdv!

    Azt szeretném megkérdezni, hogy mivel erre a találkozóra ezek szerint az “Előtörténet Alapú Karakteralkotás P.sz. 3722-re” lesz a karakteralkotás, akkor a III. Hullámkirály találkozón és a XVI. Vándorkrónikák táborban játszott, a “Kalandoralkotás 3722” szerint készült karakterem nem tudom hozni most erre a találkozóra az eddigi statjaival? Tehát ha ugyan azt a karaktert szeretném hozni, akkor újra kell alkotnom ez alapján? Azért kérdem csak, mert régebben volt olyan, amikor szintén több karakteralkotást használt egyszerre a több együttműködő csapat (Krónikák, Hősök Napja, Regélő Főnix, Hullámkirály), de volt lehetőség egyik vagy másik karakteralkotás szerint is hozni a karaktereket.

    Nova

Vélemény, hozzászólás?