Ebben a bejegyzésben tudtok csapatot keresni és magatokat (és/vagy karaktereteket) bemutatni leendő játékostársaitok számára. A rendezvényre való jelentkezés a kiírás után, októberben kezdődik el és már kész előtörténetekkel és kidolgozott előtörténetekkel történik.

Az ehhez szükséges karakteralkotás már kikerült, amiben felhívjuk a figyelmet arra, hogy pyarroni kötődésű és elvű csapatokat várunk. A rendezvényen minimum 4 és maximum 6 fős csapatok jelentkezését várjuk, ezért akinek még hiányozna karaktere azt is jelezhetje itt.

Jó készülődést és csapatkeresést kívánunk. Ne feledjétek megadni elérhetőségeteket is, ha pedig nem tudtok belépni az oldalra, hogy hozzászóljatok akkor keressétek a webmestert (Meran ~ stripewithi@gmail.com ) bizalommal.

Csapatkereső a XXV. KalandorKrónikákra

8 thoughts on “Csapatkereső a XXV. KalandorKrónikákra

  • Üdv!

    Azt szeretném megkérdezni, hogy mivel erre a találkozóra ezek szerint az „Előtörténet Alapú Karakteralkotás P.sz. 3722-re” lesz a karakteralkotás, akkor a III. Hullámkirály találkozón és a XVI. Vándorkrónikák táborban játszott, a „Kalandoralkotás 3722” szerint készült karakterem nem tudom hozni most erre a találkozóra az eddigi statjaival? Tehát ha ugyan azt a karaktert szeretném hozni, akkor újra kell alkotnom ez alapján? Azért kérdem csak, mert régebben volt olyan, amikor szintén több karakteralkotást használt egyszerre a több együttműködő csapat (Krónikák, Hősök Napja, Regélő Főnix, Hullámkirály), de volt lehetőség egyik vagy másik karakteralkotás szerint is hozni a karaktereket.

    Nova

  • Zoli barátommal ketten csapatot keresünk.
    Még nincs konkrét karakterünk, de általában ő Harcost/Papot/Fejvadászt/Slan-t hoz, én meg kicsit sunnyogósabb Tolvajt/Harcost/Fejvadászt/Boszorkányt, úgyhogy sztem szinte bármilyen csapatba be tudnánk illeszkedni.

  • Sziasztok! Be tudok állni az egyik csapathoz?

  • Én mesélnék ,vagy egy csapathoz csapódnék,hogy minél több arcot ismerjek meg jobban.:)

  • Valamelyik formálódód csapatba nem hiányzik még 2 fő? Zoli barátommal mi még mindig 2-en vagyunk csapat nélkül. 🙁

    @Bence0302 sikerült csapatot találnod? Ha jönnél Te és még valaki, akkor már 4-en, elegen lennénk.

    Eléggé szorít a jelentkezési határidő, most a hosszú hétvégén le kéne zavarni a karakteralkotást és előtörténet írását.
    Facebook-on (tamas.bilik.9), vagy emailben (biliktamas79 (kukac) gmail.com) jelentkezzetek, azt hamarabb észreveszem, mint itt!

  • Sziasztok! Én is csapatot keresek! Ha valaki befogad, a kései jelzés végett alkalmazkodok, és az eddigi karakterek meg előtörténet alapján vinnék karakter

  • tyrael79 2 fővel csatlakozhatok akkor hozzátok? Csillagbagoval már 5 meg is lenne.

Vélemény, hozzászólás?