Új év és ezzel új Regix, amiből az következik, hogy új frissítést is kap a V.I.T. Összedugtuk a fejünket ismét a debreceni klub játékosaival, mesélőivel és az idei kaland két írójával, végül a Fehér Páholy is segített véleményezni az eredményt. Egy nagyobb változásról beszélünk, amit a teljesség igénye nélkül az alábbiakban szedünk pontokban.

 • Átalakításra került a faj/kaszt táblázat, és így teljesen igazodik az Előtörténet Alapú Karakteralkotáshoz.
 • Elkezdődött a Nyári Táborban bemutatott új faj, a Yitilik tesztelése is. Az első rendezvény, ahol bemutatkoznak az V. Regélő Főnix Szerepjátékos Találkozó lesz. Ennek megfelelően, az erre vonatkozó instrukciók is megtalálhatóak az anyagban. Várjuk a rendezvény végén az ezekkel kapcsolatos visszajelzéseit azoknak, akik ki is próbálják ezeket a korcsóriásokat.
 • Az Ismeretek skála módosításra került, így a szint meghatározásában is szerepet játszik. A karakterek 3-6. szinten hozhatók idén.
 • Minden karakter fixen 3 Dicsőség Ponttal kezdi az alkotás folyamatát, ezzel könnyítve a hátterek választását és a szabadabb testreszabást.
 • Elkészült és végre belekerült a V.I.T.-be a Felszerelés Készítés Táblázat. Ennek megfelelően saját magatok készíthetitek el a fegyveretek, pajzsotok vagy vértetek.

Hosszú időszak tesztelése és temérdek visszajelzés alapján még sok, apró módosítás került bele ebbe a verzióba, és reményeink szerint egy lépéssel közelebb kerültünk a végleges változathoz. Továbbra is várjuk a visszajelzéseiteket!

Itt megtaláltok néhány segítséget a karakteralkotáshoz, ami megihlethet titeket, vagy plusz infókhoz juttathat titeket.

A világleíráshoz készült segédletünket itt találjátok:

Kisokos Kalandozóknak

A Yitilekről a táborunkban megjelent kiegészítőnkben írunk részletesen, ahol Yneven való megjelenésüknek története is leírásra került.

Ígéretek Tanúi

Hálával tartozok az összes embernek, akik segítettek az elkészítésben. Komattrénak a szerkesztésért, a klubtagoknak, akik támogattak engem és egymást is, illetve a Fehér Páholy varázslóinak, akik kritikáikkal és véleményükkel irányt mutattak.

 

V.I.T. Alapú Karakteralkotás 3.0

Jó Kalandozást kívánunk mindenkinek!

V.I.T. Alapú Karakteralkotás 3.0

2 thoughts on “V.I.T. Alapú Karakteralkotás 3.0

 • Üdv Ishidu!
  Nagyon tetszik a karakteralkotás és benne a Ytilek is. A nekik meghatározott faji maximumokon akadt meg a szemem.
  Pl:Egy ember harcos vagy lovag ereje 20 ban lett maximalizálva a táblázat szerint (4. o.), és pl. egy Jégfélóriás harcosé vagy lovagé pedig csak 19? (aki faja szerint kap +1et az erőre) De mondhatnám a többit is az állóképességet, egészséget, stb.
  Ez direkt van így vagy csak elszámolás?
  Üdvözlettel, ePocak.

 • @ePocak: hello és köszi a visszajelzést 🙂 lehet rosszúl írtuk igen, úgy számolódik, hogy 18+/- a faji módosító + az adott kasztnak ha van kf-je +2 és így jön ki a maximum 🙂 legalább is én így számoltam mindig 🙂 e szerint alkothattok.

Vélemény, hozzászólás?