Vampira összeállítása a M.A.G.U.S. rendszerében használt boszorkányvarázslatokról Komattre lektorálása által lett egy közös négykezes munka. Következzenek az ötletgazda gondolatai előszó gyanánt:

„Közel 20 éve, hogy megismertem a MAGUS világát, 16 éve, hogy játszottam először boszorkánnyal és már akkoriban is megfogalmazódott bennem egy hiányérzet. Ugyan volt jó pár év kihagyásom, de a hiányérzetem az Első Törvénykönyvvel kapcsolatosan megmaradt. Mind a hétköznapi életben, mind pedig a szerepjáték világában is jól jönnek a „mankók”. Ezért is készítettem el ezt az Excelt, hogy a hatékony játékot elő tudjam segíteni a későbbiekben. A szűrhetőségének köszönhetően a magunk részére is gyorsan elő tudjuk keresni a maradék MP-ból elvégezhető varázslatainkat, így nem kell lapozgatnunk, mellyel megkíméljük a hőn szeretett ETK-ánkat is, és egyúttal a KM-ünk részére is gyors magyarázattal tudunk szolgálni az elvégzendő varázslatot illetően.”

Az ízlésesen összeállított és informatív excel fájl kereshető formában tartalmazza az ETK és kiegészítői, illetve a Rúnákban megjelent boszorkányokat is tartalmazzák (csapatunk korábbi HTK projektjének anyagait is felhasználva), hogy az asztalnál valóban könnyedén válogathassunk közülük akár hatás vagy manapont szerint is (ha pedig valaki esetleg nagyon elállítja a dokumentumban a táblázatokat mert annyira kevéssé ért hozzá, mint pl én akkor bármikor újra letöltheti újra honlapunkról).

LETÖLTÉS: MAGUS_boszi_varazs_5

Boszorkányokhoz opcionálisan (és elsősorban inkább KM-eknek) javasoljuk továbbá korábbi cikkeink közül a Tükörmágiát, illetve női karakterek számára minden mennyisében a Női fegyverek felsorolását, ami könnyedén alkalmazható és átalakítható Új Tekercsek rendszeréről.

Ezen összeállítás tovább gyarapítja majd a honlapunk főoldalának jobb felén található FONTOS CIKKEK ÉS KIEGÉSZÍTŐK menüben található Segédanyagok pontot, ahol a játékban nagy könnyebbséget jelentő további anyagokat is találhattok mindenkoron a Jubileumi M.A.G.U.S. karakterlap, Kisokos Kalandozóknak,Kalandmesterek Készlete és a Karakteralkotó képében.

Boszorkánymágia kisokosa, avagy a zabolázhatatlan szépség ereje …

Vélemény, hozzászólás?