Líthas,

szeretettel hívunk meg mindenkit a sorban 4. Regélő Főnix Szerepjátékos Találkozóra. Természetesen idén is több meglepetést tartogatunk nektek mind a modul stílusa, mind a körülmények kapcsán.  A rendezvényünk pontos időpontja 2021. december 18. (szombat). Így a rendezvényeink sorában nincs kihagyás – Panda ide vagy oda – és minden évben tartunk egyet. Új karakteralkotással is szeretnénk titeket megörvendeztetni, ami a korábbi VIT alapú metódusunk gyökereit használja, most azonban egy letisztultabb formában 3. tapasztalati szinten tesztelhetitek le azt, illetve próbálhatjátok ki, hogy túlélitek-e a kalandok kontinensének veszélyeit. De lássuk is a részleteket:

 

A találkozó programja:

9:30 – 9:50 A helyszínre való érkezés, asztalok elfoglalása

9:50 – 10:00 Rövid megnyitó és KM-ek kiosztása

10:00 – 10:15 KM megbeszélés

10:15- 19:00 Az esemény moduljának lebonyolítása. (Közte opcionálisan étkezési lehetőség)

19:00 – 19:30 Mesélői megbeszélés és értékelés

19:30 – 20:00 Esemény zárása

Találkozó helyszíne: 4029 Debrecen, Baross utca 16.  (Alternatív Közösségek Egyesülete)

 

Természetesen most is lehet számítani erőt adó italokra, amit a Kalandmesterek és a Játékosok számára folyamatosan kívánunk szállítani! A helyszín mellett található Malter Kávézó pedig minden egyéb igényt ki tud elégíteni italok tekintetében. Az étkezést az előző évek tapasztalatai alapján közös rendeléssel kívánjuk lebonyolítani. A hely kérésére kívülről hozott ital fogyasztása nem támogatott!

Karakteralkotás: V.I.T. Alapú Karakteralkotás 2.0

Első sorban csapatok jelentkezését várjuk, amelyek ne legyenek kevesebb, mint 3 és több mint 5 fősek. Azon játékosok, akiknek nincs csapata, kérjük, hogy ez alatt a bejegyzés alatt kommentben írják meg a csapatkeresési paramétereiket! A jelentkezés határideje 2021. december 1. éjfél. Az alábbi e-mail címre kérjük az egyéni valamint a csapat szintű előtörténetek és karakterlapok elküldését! Mindenkinek javasoljuk, hogy minél gyorsabban adja le jelentkezését, mert mostani rendezvényünkön 12 csapat számára tudunk helyet biztosítani! Amennyiben karakterlap problémával küzdenétek akkor a holnapunkon elérhető változatot javasoljuk.

 

E-mail cím: regelo.fonix@gmail.com

A nyári kalandhoz hasonlóan mi is arra szeretnénk kérni titeket, hogy a bemesélés tekintetében az alábbi három (rövidesen megjelenő) hangulatkeltő közül válasszatok. Ez fogja a csapatotok indítékait és a kaland helyszínére való érkezésetek módját megadni. Az elküldött közös előtörténetben kérjük, hogy tűntessétek fel, hogy melyik hangulatkeltőt választotta a csapat.

I. Hangulatkeltő: Az Ezüst Rend Falka megbízása

II. Hangulatkeltő: Az erioni felhajtó megbízása

III. Hangulatkeltő: Hamarosan

A rendezvényre való regisztráció akkor tekinthető teljesnek, amennyiben megérkezik a rendezvényen való részvétel díja, melynek összege és a befizetés részletei lentebb találhatóak. Kérjük, hogy ez legkésőbb 2021. december 1.-ig történjen meg! A sikeres regisztrációkról az illetékeseket e-mail formájában fogjuk értesíteni.

 

A rendezvényen való részvétel díja az idei évben 2.500,- Ft / Fő és kérjük, hogy a csapatok egyben utalják. Ennek az összegnek a felhasználása teljes mértékben visszaforgatásra kerül a hely, valamint a nassolnivaló és üdítő formájában.

Számlaszám: 11773384-01408023

Név: Nagy Andor

Közlemény: csapatnevetés nickneveket kérünk mindenkit, hogy írjon.

 

Mindenkinek jó készülődést és addig is kellemes játékot kívánunk!

A’frad

IV. Regélő Főnix Szerepjátékos Találkozó

12 thoughts on “IV. Regélő Főnix Szerepjátékos Találkozó

Vélemény, hozzászólás?