A célegyenesbe kerültünk a rendezvénnyel. Egyre többen jelentkeztek, és a III. Hullámkirály is sikeresen lezajlott. Fel is tette azt a bizonyos lécet a központi kalanddal kapcsolatban.

Ne feledjétek, hogy három hangulatkeltő közül választhattok, amelyek egyben a csapatotok bemesélését is helyettesíteni fogják nyáron. Amennyiben többet is szeretnétek tudni a kalandról, érdekes lehet tudni, hogy az Ígéretek Tanúi az Oroszlánok Ítélete folytatása, amely a III. Regélő Főnix Szerepjátékos Találkozó kalandja. Amennyiben ezzel kapcsolatban többet szeretnétek tudni, javasoljuk a kaland lejátszását otthon.

Oroszlánok Ítélete

De talán azért nem lenne pontos azt írni, hogy kizárólag ezt a történetet folytatja, mivel egészen pontosan az Örök Város Bajnokai kalandsorozatot ütközteti az eddigi Regélő Főnix kalandokkal.

A kaland írói Ishidu és Draxxar sok évnyi tapasztalattal dolgoznak, több próbamesével is tesztelik és sok forrásból segítséget kapva rakják össze a modult. Külön érdekesség, hogy amennyiben időben küldik el a csapatok egyben a karakterlapokat és az előtörténeteket (csapat szintű előtörténettel és a választott bemeséléssel), akkor az Észak Lángjai levelező játékhoz hasonlatosan, múltidézően a karaktereik további egyedi hangulatkeltőt kapnak, kifejezetten személyükre szabva. Hogy ez teljesen zökkenőmentesen történjen, kérünk mindenkit a pontos határidő betartására!

Anyagok leadásának a határideje Július 4 éjfél!

Hangulatkeltők:

1. Újra egy asztalnál  2.Hatalmasok  3.Abbittal Hintve

És végül fogadjátok sok szeretettel hangulatkeltő videónkat. Aki nyomokat keresne, és ezt is csak egy következő nyomnak tartaná a kalandhoz annak sok sikert a nyomozáshoz 😉

Jó szórakozást és feltekerni azt a hangerőt!

 

 

XVI. VándorKrónikák Szerepjátékos Nyári Tábor Hangulatkeltő Videó

Vélemény, hozzászólás?