Lassan, de megfontoltan haladunk előre a tesztévben! Ahogy azt megígértük, több karakteralkotás is napvilágot látott mind-mind különböző elveket követve és elvárásokat teljesítve. Mindezt azért, hogy minél közelebb kerüljünk a legjobb megoldáshoz! A szemfülesek észrevehették, hogy a Keleti végek lakói, a Regélő Főnixek tartoztak még ezzel, ám nem véletlenül. Rendezvényük, amire az alábbi karakteralkotás készül, átcsúszott ugyan a 2020-as évbe, de a megígértek alapján szeretnénk még az idei évben ezt elétek tárni!

Köszönet illeti a Debreceni Regélő Főnix klub majd’ minden tagját, mert mind aktívan részt vettek mind az alap ötletek lefektetésében, mind a tesztelésben hétről hétre. Egy régi motoros is a segítségükre volt, Mizsák Illés (Cather), aki úgyszintén mindent megtett az anyag elkészüléséért.

Visszaidézzük a 2000-es évekbeli tini magazinok hangulatát, amikor több kérdésre válaszolva kaptunk egy olyan eredményt, hogy ki nekünk az ideális pár. Először igényeink és elképzeléseink szerint kell elhelyezni karakterünket három skálán, amelyek a Vagyon, az Ismeretek és a Tapasztalat. Ezek egy erős alapot képeznek, amelyek még nem a statisztikán fognak alapulni. Választásaink alapján a karakteralkotás egy Dicsőség Pontot határoz meg, amiből már tudhatjuk is, hogy mennyi Tulajdonság Pontból gazdálkodhatunk (és rögtön megtudhatjuk ki jön be nekünk az osztályból), és ha maradt DP-nk, akkor azt színesítő hátterekre költhetjük!

Amennyiben több hasonlóságot véltek felfedezni tartamában korábbi karakteralkotásokkal, az korántsem véletlen! A csillagjegyek táblázata vagy éppen a Faj/Kaszt táblázat is mind korábbi rendszerekből kerültek elő annak jegyében, hogy egyre inkább közelebb húzzuk egymáshoz azokat a tényezőket, amelyek közkedveltek voltak!

Természetesen a karakteralkotás szerint a Krónikák.hu saját kasztjai és kiegészítői is játszhatóak. Szeretnénk mindenképpen kiemelni a Gianagi Vízvarázslót ami túl van az első teszteken ugyan, de még nem fejeződött be a tesztelése, és a karakteralkotásban a Tűzvarázslóval van egy sorban! Nem szabad kifelejtenünk az Acél Lótusz paplovag rendet sem, akik nemrég kerültek csak a kasztok közé, de igencsak nagy sikernek örvendenek! Nem hagyhatjuk ki természetesen az Arany Tenger, avagy az Amundok Könyvét sem, amelynek kasztjai és a fajleírása is érvényesül új rendszerünkben!

Segítségként pedig mindenki figyelmébe ajánlanánk legújabb kiegészítőnket amely az újaknak, újrakezdőknek és a nagy öregeknek is tartalmazhat némi új információt!

Kisokos Kalandozóknak

A későbbiekben frissülni fog az anyag, a végleges kinézetével viszont a tartalmi elemek változatlanok maradnak. Mindezt azért, hogy Ti már a XXII. Kalandorkrónikákra is hozhassatok V.I.T. szerinti karaktert!

V.I.T. ALAPÚ KARAKTERALKOTÁS

V.I.T. Alapú Karakteralkotás

2 thoughts on “V.I.T. Alapú Karakteralkotás

  • Üdv!
    Kicsit zavaró, hogy a dokumentumban feltüntetett cím teljesen más, mint a link, avagy a beharangozó cím.

  • Ahoy,

    Magyargergely: megérkezett és cserélve lett a dokumentum szerkesztett és véglegesített verziója Komattre által, ami a fenti zavaró részletet kijavította, érdemi tartalmában pedig teljes egészében megegyezik a két napja felkerült verzióval. Kérlek ezt töltsd le az archívum számára.

Vélemény, hozzászólás?