Líthas Kalandozók,

Hát elérkezett a várva várt 5. Regélő Főnix Szerepjátékos Találkozó ideje is. Szeretettel meghívunk hát titeket, hogy legyetek részesei a sorban következő kalandunknak. A következő évet a rendezvényünkkel kívánjuk nyitni, és a pontos dátuma 2023. január 14 (szombat) lesz. A rendezvényünknek minden apró szegmense egy kis változást fog mutatni, és ennek megfelelően picit megújul a karakteralkotásunk is a korábbi évek visszajelzései alapján. Kalandírásban két feltörekvő csillag, Pusztító és A Don próbálja ki magát. A kalandról egyelőre annyi tudható, hogy két hangulatkeltő fogja megkönnyíteni a történet fonalába való csatlakozást, és hogy régi gyökerekhez fog visszanyúlni a kaland, amelyet az írópáros egyedi ízlése szerint fog fűszerezni.

Facebook esemény

 

A Világról: P.sz. 3722

“Új időszakba léptünk Ynev világán (részletesen P.sz. 3721-ról) és ehhez az új lehetőségekkel kecsegtető világhoz új hősökre van szükség. Istenek tértek vissza, ősi pecsétek lazultak fel, a múltnak egyre több titka tárul fel, de kérdés, hogy elegendő és elég gyorsan e ahhoz, hogy az Ember Korának is nevezett Hetedkor vége ne essen egybe a faj kipusztulásával is.”

Morgena, a kyrek álomistennője visszatért, hívei és kiválasztottjai északon újabb és újabb templomokat szentelnek fel a tiszteletére. Toron, az utolsó vesztes Zászlóháború óta visszafogottabb és emberi arcát mutatja a világ felé, amiben szerepet játszhat egykori szövetségeseinek veszte is: Rowon hercegét elűzték, trónján Darton földi helytartója és annak fehér ork hadserege székel, Enoszuke csak nemrég bontakozott ki a tűzviharban megtépázott szigetként a külvilág előtt a keleti szél csillapultával és komoly változások történtek az erőviszonyokban, Alidaxban pedig, bár a Fekete Lobogó teljes jogú választottja, de egy Arel hitére nevelt boszorkánykirálylány uralkodik a bíborgyöngyöknek hála.

“Új jóslatok fogannak a közeledő Nyolcadkorról, Jelhordozók sorsát kutatják a bölcsek miközben mások már az újabbak eljövetelére várnak. Zavaros és érdekes idők következnek, amelyekben csak egy dolog biztos: lesznek kalandok és lesznek kalandozók akik szembeszállnak ezen új korszak kihívásaival.”

Délen Pyarron saját belső viszályait vívja a jővő nagy kérdéseit illetően és egy újabb nomádjárást nyög keleti határain, Új-Godon pedig minden erejével az északi területeinek felügyeletével köti le magát, miközben az élet megszokott folyása lassan visszatér Taba-el-Ibarába csak más alakban és szereplőkkel, mint a háborút megelőző időkben. Ront’e Rone gróf elhíresült roxeni jóslatának pedig még nem teljesült be minden sora, hogy a Nyolcadkor fordulója készen érje a Kalandok Kontinensét…

Az Ígéretek Tanúi című, nyáron bemutatott kalandmodulban feltűnő új faj, a yittilek tesztelése is a
rendezvényünkön veszi kezdetét. Erről a karakteralkotásunkban fogunk részletesen információkat közölni, és természetesen várni fogjuk a visszajelzéseteket.
 

A találkozó tervezett programja:

9:00 – 9:20 A helyszínre való érkezés, asztalok elfoglalása

9:20 – 9:40 Rövid megnyitó és KM-ek kiosztása

9:40 – 9:50 KM megbeszélés

9:50- 19:00 Az esemény moduljának lebonyolítása. (Közte opcionálisan étkezési lehetőség)

19:00 – 19:30 Mesélői megbeszélés és értékelés

19:30 – 20:00 Esemény zárása

(A menetrend változtatásának jogát fenntartjuk!)

 

Találkozó helyszíne: 4029 Debrecen, Baross utca 16. (Alternatív Közösségek Egyesülete)

 
Természetesen most is lehet számítani erőt adó italokra, amit a Kalandmesterek és a Játékosok számára
folyamatosan kívánunk szállítani! A helyszín mellett található Malter Kávézó pedig minden egyéb igényt ki tud
elégíteni italok tekintetében. A hely kérésére kívülről hozott ital fogyasztása nem támogatott!

Karakteralkotás: V.I.T. 3.0

 

Első sorban csapatok jelentkezését várjuk, amelyek ne legyenek kevesebb, mint 4 és több, mint 6 fősek. Azon játékosok, akiknek nincs csapata, kérjük, hogy ez alatt a bejegyzés alatt kommentben írják meg a csapatkeresési paramétereiket! A jelentkezés határideje 2022. december 11. éjfél. Az alábbi e-mail címre kérjük az egyéni valamint a csapat szintű előtörténetek és karakterlapok elküldését! Mindenkinek javasoljuk, hogy minél gyorsabban adja le jelentkezését, mert mostani rendezvényünkön 10 csapat számára tudunk helyet biztosítani! Természetesen amennyiben beérkezne több csapat jelentkezése, azok várólistára kerülnek. Nem szükséges külön jelentkező és külön karakterlapokat tartalmazó e-mailt küldeni, hanem elég egyben elküldeni minden szükséges információval, csapatnévvel és a választott bemesélő hangulatkeltő megnevezésével együtt. Amennyiben karakterlap problémával küzdenétek akkor a holnapunkon elérhető változatot javasoljuk.

 

E-mail cím: regelo.fonix@gmail.com

 

A mostanában megszokottakhoz hasonlóan mi is arra szeretnénk kérni titeket, hogy a bemesélés tekintetében az
alábbi kettő (rövidesen megjelenő) hangulatkeltő közül válasszatok. Ez fogja a csapatotok indítékait és a kaland
helyszínére való érkezésetek módját megadni. Az elküldött közös előtörténetben kérjük, hogy tüntessétek fel,
hogy melyik hangulatkeltőt választotta a csapat.

 

I. Hangulatkeltő: Hátba szúrva

II. Hangulatkeltő: Farkasszem

 

A rendezvényre való regisztráció akkor tekinthető teljesnek, amennyiben megérkezik a rendezvényen való részvétel díja, melynek összege és a befizetés részletei lentebb találhatóak. Kérjük, hogy ez legkésőbb 2022. december 11.-ig történjen meg! A sikeres regisztrációkról az illetékeseket e-mail formájában fogjuk értesíteni.

 
A rendezvényen való részvétel díja az idei évben 3.500,- Ft / fő, és kérjük, hogy a csapatok egyben utalják. Ennek az összegnek a felhasználása teljes mértékben visszaforgatásra kerül a hely, ajándékok valamint a nassolnivaló és üdítő formájában.

Számlaszám: 11773384-01408023

Név: Nagy Andor

Közlemény: csapatnevet és nickneveket kérünk mindenkit, hogy írjon.
 

 

Mindenkinek jó készülődést és addig is kellemes játékot kívánunk!

 

Üdv,

a Regélő Főnixek Csapata

V. Regélő Főnix Szerepjátékos Találkozó

4 thoughts on “V. Regélő Főnix Szerepjátékos Találkozó

  • Sziasztok!
    2 bátor kalandozó keresi csapatát, hogy új kalandokban tudjunk részt venni. Pszi üzenetet a gergo85@gmail.com címre lehet küldeni.

  • Hi! Gizmóval 2-en mi is csapatot keresünk a főnixre. Kipróbálnánk az Ytileket, bár lehet megszívjuk majd velük az abbitbányákban, ahogy olvasgattam a hangulatkeltőket. MagicHorse, gergo85 valakinek belefér a két Ytil?
    Kapcsolat epocak (kukac) gmail.com
    Üdv!

Vélemény, hozzászólás?