Ez a nap is elérkezett ismét… ma megkezdődik a VIII. Fanfár a Hősökért tavaszi tábor! 🙂 Következzenek a részletek…

1200x871_609_The_Young_Heirs_2d_fantasy_wizards_of_the_coast_elves_warriors_horse_picture_image_digital_art

Találkozó:
10.15 és 10.30 között a Nyugati-pályaudvar jegypénztárainál. Komattre és én nem leszünk ott, mivel kocsival szállítjuk a szükséges felszereléseket, azonban a Krónikák szervezőgárdájának jó pár tagja biztosan jelen lesz. Keressetek egy Amundot, egy Tűzmadarat, meg egy Lánytündérsárkánytetoválássalt, és ha megtaláltátok őket, biztosan jó helyen jártok. 🙂
A jegyeket mindenki vegye meg saját magának (számoljatok azzal, hogy sor lesz, tehát idő kell a vásárláshoz, mivel május 1-én délelőtt sokan akarnak vidékre utazni a hosszú hétvége miatt!). A teljes árú jegy 1300 forint, az 50%-os 650 forint (csak oda).

Indulás:
10.30-kor közös indulás az 5. vágányhoz (a pályaudvar másik végén van!) ahonnan indul a vonat Vácra. (Vágányt érdemes ellenőrizni, de jelenleg ez van kiírva).

Utazás:
10.41-kor
indul a vonat, 11.28-ra érkezik meg Vácra, ahol VONATPÓTLÓ autóbuszra kell átszállni. Az átszállásra 4 perc van, 11.32-kor indul Balassagyarmat felé a vonatpótló autóbusz. 11.38-kor érkezik meg Kisvácra, ahol ismét át kell szállni a Balassagyarmat felé közlekedő VONATRA. 11.42-kor már sínen van a társaság (és tényleg… :P).

Érkezés:
12.41-kor befut a vonat Borsosberénybe. Az állomásról már látni a házat. Komattre és én ott fogunk már várni titeket, a hagyományokhoz híven természetesen a virágról a hajamban fel lehet majd ismerni. 🙂

Kirándulás:
Miután megérkezett a társaság, és mindenki megismerkedett a hellyel, 14.30 és 15.00 között indulunk el a kirándulásra, melynek célpontja Drégely-vára a Makkos-vadászkastély. Ez a kirándulás oda vissza összesen 9 km, három óra alatt kényelmesen megjárható.

Goblin_Hunting_Party_by_runique

Vacsora:
Visszatérve a táborba közös erővel elkészítjük a vacsorát (lehet hozni krumplihámozót:) bográcsban, ami pörkölt lesz főtt krumplival, és kenyérrel. Az est további része vigadozással telik. Csütörtökön az első közös étkezés a vacsora, úgyhogy mindenki hozzon magával napközbenre ennivalót, estére innivalót! A boltok május 1-re való tekintettel biztosan zárva lesznek, így bármi amit szeretnél inni és enni még hamarabb szerezd be. Borsosberényben a hétvégén valószínűleg csak korlátozott nyitva tartása lesz a boltoknak rövid időre. Ez egy kis falu, így a bolt ellátottsága is ehhez mért, és jó nagy sétányira van! (Tehát lehetőleg ne erre alapozzatok.)

Indulás!

Vélemény, hozzászólás?