A tábor 2. napján várnék 3-4 játékost egy Star Wars kalandra, a magyarul is megjelent D6-os szabályrendszer szerint.

A kalandról:

2 évvel a yavini csata előtt fog játszódni, tehát a Zsivány Egyes és az Egy új remény eseményei előtt, de tizenegynéhány évvel a klónok háborúja után, birodalmi érában. A kaland indulóhelyszíne egy jelentéktelen peremvidéki bolygó lesz, ahol a csapat tartózkodik.

A karakterekről:

A játékos karakterek egy csapatot alkotnak, ismerik egymást, túl vannak már 1-2 közös kalandon. Van egy saját űrhajójuk, ami a csapat tulajdona – egy öreg, ócska tragacs, de arra jó, hogy utazgathassanak vele a bolygók között, és kis egyhajós vállalkozásként szállítsanak ezt-azt, amikor épp nincs komolyabb munkájuk. Olyan karaktereket várnék a játékra, akiknek nem gond, ha törvénybe ütköző dolgot kell tenniük, és adott esetben nem félnek némi borsot törni a Birodalom orra alá. A kaland kezdetekor a karakterek nagyon kevés pénzzel rendelkeznek, ellenben van még egy fennálló tartozásuk, aminek a fizetési ideje lassan esedékes lesz – ekkor toppan be a lehetőség számukra egy melóra, ami megoldaná anyagi gondjaikat egy időre. A munka pedig a Birodalmi Vámhivatal által lefoglalt tárgy eljuttatása jelenlegi helyéről egy másik helyre – nem nagy dolog, igaz?

A karakteralkotás a legutóbbi Star Wars Legends találkozó (https://kronikak.hu/2017/03/08/titkos-osvenyeken-iv-star-wars-legends-rpg-talalkozo/) karakteralkotása (https://docs.google.com/document/d/1G9W0vsnSYMjn_2F6pmTRScCOI5L2FHsDsRKoZi8DNsA/edit#heading=h.8l3b2k373x4) szerint fog menni, apróbb módosításokkal, amiket majd e-mailben egyeztetek a jelentkezőkkel.

Jelentkezni, érdeklődni a novak[pont]robert00[kukac]gmail[pont]com e-mail címen tudtok.

Nova – The Thunder Five

8 thoughts on “Nova – The Thunder Five

  • Akkor mivel wizier jelentkezett e-mailben, 3 fő már van, így játék már mindenképpen lesz. 🙂

    Még 1, vagy maximum 2 ember számára van hely.

  • Azon esetben ha véletlen hiány lenne játékosok terén akkor ki tudja lehet talán én is benéznék. 🙂

  • Bekukkantanék abba a leharcolt űrhajóba hogy van e még hely a fedélzeten 🙂

  • Rendben, gyere csak. Ez esetben veled betelt a játék. A leendő játékosok így: Khuriboow, Viii, Shiffer, Wizier és Iuciusun. A továbbiakban egyeztessünk e-mailben, a fentebb, a kiírás alján megadott e-mailcímen.

    Iuciusun, ha írsz nekem egy e-mailt, akkor hozzá tudlak adni a levelezéshez.

    Nova

Vélemény, hozzászólás?