Kedves Kalandozók!

Nagy örömünkre szolgál, hogy bejelenthetjük, hogy a Regélő Főnix szerepjátékos találkozó első alkalommal az idei év végén lesz megrendezve Debrecen városában.  Minden kedves játékost várunk nagy szeretettel egy jó szórakozási lehetőségre.

3-5 fős csapatok jelentkezését várjuk. Felhívjuk a figyelmet arra vonatkozóan is, hogy maximalizálnunk kellett a csapatok számát, így összesen 10 csapat regisztrációját tudjuk elfogadni. Amint az utolsó csapat is regisztrált beküldött karakterekkel és előtörténetekkel, jelezni fogunk.

Időpont: 2017. December 02: 10:00-20:00

Helyszín: 4025 Debrecen Simonffy utca 21.

Tervezett program:

10:00 – 10:20 Regisztráció és asztalok elfoglalása.

10:20 – 19:00 Az esemény fő moduljának lebonyolítása. ( Közte opcionálisan étkezési lehetőség.)

19:00 – 19:30 Mesélői megbeszélés és értékelés

19:30 – 20:00 Eredményhirdetés

A változtatás jogát fenntartjuk!

A rendezvényre a belépés ingyenes, valamint minden csapat részére biztosítunk üdítőt és rágcsálnivalót. A helyszín mellett a Sheldon’s-ban csillapíthatja mindenki szomját, és különböző rágcsálnivalókat is magához vehet.

A modul MAGUS ETK rendszerben fog játszódni. A karakteralkotás linkjét az alábbiakban találjátok, amiért köszönjük a Hősök Napja csapatának a segítséget.

Karakteralkotás

Hangulatkeltő: Hamarosan

Regisztráció határideje: 2017. november 12. éjfél.

A karakterek leadásának határideje 2017. november 19. éjfél.

Kérjük, hogy az alább található e-mail címre a karakterek előtörténete és az összevont előtörténet is legyen elküldve a határidőig, mivel ez fontos szerepet fog játszani a csapatok pontozásában is.

Kérdésekkel és regisztrációval kapcsolatban kérjük az alábbi e-mail címet használni:

regelo.fonix@gmail.com

A helyet köszönjük a Új Nemzedék Közösségi Térnek.

Regélő Főnix Szerepjátékos Találkozó /Debrecen/ – 2017. december 2.

One thought on “Regélő Főnix Szerepjátékos Találkozó /Debrecen/ – 2017. december 2.

  • Üdvözletem, Kalandozók!

    Egyelőre egyedül, de szeretnék csapatot találni mielőbb a Regélő Főnix szerepjátékos találkozóra/versenyre. Nagyjából minden elképzelésre nyitott vagyok (kivéve a kráni elf fejvadászt és társait)… kellő tapasztalattal rendelkezem, csak sajnos saját csapatom nincs. Tavasszal, és a mostani, őszi versenyek egyikén is 2. helyet értünk el az ottani „csapatommal”… szóval, lehet hozzám bízni. Alkalmazkodóképesnek tartom magam. Szóval, várnám esetleges még alakulóban lévő, vagy hiányos csapatok jelentkezését. Az Égiek legyenek veletek! A’frad
    Amber az Orkbarát

Vélemény, hozzászólás?