Líthas,

lassan múló képei a táborunknak nem várt élénkséggel és hevességgel térnek vissza a szemünk elé kurrens toplistás zenével karöltve. Hálás köszönetünk az összeállításokért KETnek, és Komattrének, akik mióta hazatértünk éjt nappallá téve (ami nagy varázslat) azon igyekeztek, hogy méltó módon emlékezhessünk meg az eltelt időről:

Ugyanakkor a vándorok, akik évről évre visszatérnek, hogy új kihívásokat találjanak a rettegett mesélők hordájának tolmácsolásában és még rettegettebb őrült házi kalandmodulírónk agymenései által megérdemlik, hogy külön szóljunk róluk és a hagyományoknak megfelelően, külön fanfárokkal köszöntsük őket:

Dicsőség hát a vándoroknak, dicsőség a vándorokat kísérő sárkánymestereknek és köszönet a táborért György kapitánynak! A reménybeli harmadik részben már szöveges formában fogunk megemlékezni valamelyest a táborról, valamivel később, hogy segítsük az emlékek lassú ülepedését. Az ilyen élményeknek fent kell maradnia. HARR!

üdvözlettel:
Gulandro

Tábori Nagy Trakta (2. rész)

4 thoughts on “Tábori Nagy Trakta (2. rész)

  • Hejj!

    Elég erősek lettek a mostani videjók ;).
    Először azthittem , hogy kicsit sok lesz a Lady Gaga végig, de aztán rá kellett jönnöm hogy ez így is oda tette magát nagyon, és a technikai fejlődés is igen látványos a Gagás videónál. Szóval elismerésem érte 😉 .

    Jah és persze évek óta először a kapitányt is megörvendeztettük egy kis profilos résszel, ami cool , sőt a Don Kartács betét az valami eszméletlen jó 8) … bár a bevillanó csupasz fenék is oda teszi magát rendesen 🙂 .

  • 😀 Megnézettem Ádámmal is Phinix 😉 Vérzik a szíve h nem tudott jönni 😛 uh legközelebb szerintem ő is jelen lesz 😛

    Ja… és ősszel szerintem nagy létszámmal képviseltetjük magunkat a nemes alkalmon 😛

    Köszönet Ket és Komatre ;)))

  • Helyes Viktor helyes, mármint nem az hogy vérzik a szíve emberünknek, hanem hogy tetszett neki, és az is ha ősszel Csordával-Hordával jöttök. Mert sok jó ember, kis helyen is sok jó ember 😉

  • Wehehe 😛 szerintem a saját csapatunkon kívül elcsábítok még 1 ganget ;P

Vélemény, hozzászólás?