Líthas,

immáron csak pár nap van vissza az idei legnagyobb szerepjátékos versenyig. A résztvevő csapatok száma a régi, daliás időket idézi bennem és abban a reményben folyik a szervezés, hogy páratlan alkalom áll előttünk. Az elmúlt időben a www.kronikak.hu oldal is szépen kivirágzott, stabil erősségnek tűnik, hogy kiállja az idő próbáját. Igyekeztünk rajta még a verseny előtt minél több kapcsolódó anyagot közzétenni. A gazdag felhozatalban azonban óhatatlan, hogy elmaradjon valami, így röviden summáznám a fontosabb momentumokat a versennyel kapcsolatosan:

A regisztráció és a befizetés részleteivel reményeim szerint a legtöbben megvoltatok már, arra kérném viszont azokat a csapatokat akik eddig nem fizették be a részvételi díjat, hogy legkésőbb ma utalják el, illetve legvégső esetben a találkozón adják oda személyesen az Amundnak.Kérem azokat a csapatokat akik eddig csak nálam neveztek, hogy a honlapon is regisztráljanak a hátralévő időben még. Befizetés részletei: https://kronikak.hu/?p=107 Kallódó hősök csapatkeresője: https://kronikak.hu/?p=109

A M.A.G.U.S. verseny karakteralkotása (https://kronikak.hu/?p=128) és hangulatkeltő novellája (https://kronikak.hu/?p=135) is elérhetővé vált, utóbbi homályosan fogalmaz ugyan, de a kalandok helyszíne a Quiron-tenger lesz és időpontja P.sz. 3710. Előtörténeteket már nem lehet küldeni, a helyszínen érdemes a mesélővel megosztani, az előnyök és hátrányok természetesen akkor már nem használhatóak.

A Codex karakteralkotás (https://kronikak.hu/?p=138) és novella (https://kronikak.hu/?p=155) is visszafogottabb volt az idén, de remélem, hogy nem mennyiségük alapján ítéltetnek meg végül. Örömmel fogadtuk, hogy három csapat is részt vesz ebben a megmérettetésben. Ha ez egy növekvő tendencia lesz, akkor biztosan lesz még ilyen alkalom a jövőben is. Korántsem utolsó dolog, hogy mindezek megkoronázásaként egy hangulatkeltő montázsvideó is készült a találkozóra (http://www.youtube.com/watch?v=O6ph8iVwmHc).

A verseny menetrendje a következő lesz: egy különítmény az Amund révén a Boráros téri HÉV megállója órája alatt fog várakozni kb. 9:30-9:45 (hosszú fekete bőrkabátok és szerepjátékos arcok). Innen áthaladunk gyalogosan a helyszínre, ahol reményeinek szerint 10:00-10:30-ig be tudjuk rendezni a termet az igényeinknek megfelelően. Különösen kérném majd a résztvevőket, hogy a magas létszám okán legyenek figyelemmel mások szórakozására is.10:45-kor szeretnénk megnyitni a találkozót, kiosztani a mesélőket. Az ebédszünet az a csapatok és mesélőik közös megegyezésére van bízva, de ajánlom, hogy ekkor a kártyajátékos asztalnál próbálják ki a M* Kiválasztottakat, sokat változott. A verseny a tervek szerint 18:00-ig tart, de végső esetben 18:45-kor már minden mesélőtől szeretnénk bevenni az értékelőlapokat. 19:00-kor a találkozó zárását követően véget ér a 8. Kalandorkrónikák.

Akinek ezen felül még kérdése lenne és van, az keressen meg levélben vagy telefonon, mely elérhetőségek a honlapon megtalálhatóak. Mindenkinek kellemes készülődést és majdani játékot kívánok.

üdvözlettel:
Gulandro

50. Krónikák Hírlevél

Vélemény, hozzászólás?