A Krónikák.hu ötödik évébe lépve az új kampánnyal párhuzamosan elkészült az új logó is. Házi grafikusunk, Somogyvári Judit (AJuci) munkája ez a rajz, ami a következő évek kalandjait és kiadványait fogja díszíteni. A régebbi modulokban persze megmarad a régi grafika, ezzel is jelezve, hogy új korszakba lép a Krónikák idén. Éljenek a krónikások!

Sheyenne művésznő, avagy álnevén A Juci pediglen a Krónikák, és általában minden hozzánk kapcsolódó rendezvény első számú grafikusa. Hol saját remekeivel rukkol elő, hol pedig „feldolgozásokat” gyárt, mindenesetre számtalanszor ajándékozott már meg bennünket plakátokkal, emléklapokkal, hangulatkeltő videókkal, valamint immáron a Krónikák friss – meleg logójával.  Ezúton figyelmeztetünk mindenkit azonban, hogy a hölgy amazonokat megszégyenítő hévvel küzd mindenféle konkurenciával, egyszóval óvakodjatok a vörös förgetegtől.

Új Krónikák Logó

9 thoughts on “Új Krónikák Logó

  • Pofás, de vhonnan ez ismerös nekem, csak nem tom honnan!

  • Szerintem koncepciójában a régire hasonlít, ami az első Vándorkrónikák pólón is volt, azért ismerős.

  • Koncepcióban valóban arra hajaz, hiszen ez volt a cél. Illetve a tavalyi nyári tábor emléklapjáról … az volt a titkos felvezető alkalom 😉

  • Ja közben leesett h aa tavalyi emléklap…ugyanis itt függ a monitorom fölött csak nem néztem odáig fel :D:D

  • Mennyi az esélye, hogy hamarosan ilyen pólókat is kaphatunk? 🙂
    Amúgy ezt a logót imádom 😀

  • Ha informátoraink megbízhatóak, akkor van rá esély a nem túl távoli jövőben 😉

Vélemény, hozzászólás?