Líthas,

az utóbbi időben a hangsúly a honlapon is a találkozó szervezése felé tolódott el. Ez persze korántsem jelenti azt, hogy nem érdemes esetleg már regisztrált játékosként is olvasni azt:

– elindult a csapatkereső rész, ahol az egymásról kevesebbet tudó kalandozók találhatják meg a jelentkezéshez szükséges számú csapattársaikat (https://kronikak.hu/?p=411)
– szerkesztőnk, Toxik révén könnyebbé és gyorsabbá tehető a karakteralkotás egy egyszerű segédlet segedelmével, ami párhuzamosan fejlődik a versenyekkel (https://kronikak.hu/?p=432)
– immár megolvasható a találkozóhoz írt hangulatkeltő novella, Amund tollából a Szélcsend, ismét megszokott képi és zenés támogatással (https://kronikak.hu/?p=442)
– házi grafikusunk, Sheyenne, elkészítette a következő évadok Krónikák Logóját, tetteit így már a Kapcsolat részben is a honlaphoz társítottuk (https://kronikak.hu/?p=456)

A találkozó rohamosan közeledik és sokan már rá is találtak a honlap regisztrációs részére (https://kronikak.hu/?p=413). Innen elérhetőek a találkozó fontosabb linkjei is, illetve a jelentkezés pontos menete. A találkozó teljes kiírása itt olvasható el, hogyha csak mostanság fedezte fel ezt a lehetőséget (https://kronikak.hu/?p=335), jelentkezni és befizetni is február 20-ig lehet még.

Ugyanaz a határideje a még mindig futó Krónikák Nyereményjátéknak, amelynek értékes díjai már a polcomon várják reménybeli olvasóikat (https://kronikak.hu/?p=352). A jövőhéten még várható egy kritika az új m* lapozgatós könyvről, egy utolsó hadba hívó zenés videó és aztán megkezdődik az idei Krónikák rendezvénysorozat és második északi kampány. Sok sikert hozzá!

üdvözlettel:
Gulandro

LV(55). Krónikák hírlevél – Logók a szélben

Vélemény, hozzászólás?