wizard__s_cabin_by_artofjokinen-d5hhk2h

Sinemoszuke régiójának feltörekvőben lévő bányavárosában két ellenséges klán árnyékháborúja húzódik a nagyhatalmak versengése mögött. A Toroni Birodalom igyekszik elnyerni a Sinemosi Liga egyik legbusásabb hasznot hozó kereskedelmi partnerének együttműködését, miközben a Liga a háttérben meghúzódó alvilági szervezet nyomai után kutat. A vidéket azonban egy sokkal nagyobb veszedelem, egy ősi gonosz ébredése fenyegeti. Letöltés: (36)-[KL]-Sötétlő hegyek 

Sötétlő hegyek – A II. Keleti Legendák és a VIII. Fanfár a Hősökért Tábor kalandmodulja

3 thoughts on “Sötétlő hegyek – A II. Keleti Legendák és a VIII. Fanfár a Hősökért Tábor kalandmodulja

  • Engem egészen meghatott, amikor hazaérve elolvastam a kalandot. Szerintem nagyon érzékenyen nyúlt a témához, azzal együtt, hogy volt egy kedves sajátos humora is. Nagyon jó fogta meg a enoszukei régió hangulatát, mivelhogy ez az, ahol a legtöbb idegen elem lehet, mégis visszafogottan használta őket.

    Többféle megbízó, többféle indulószál, aztán nagyjából a bánya magasságában össze is érnek menetrendszerűen. Úgy gondolom, hogy az onnantól leírt történetszál „csak” egy variációja a lehetséges folytatásoknak. Mi is elég yojimbo-san oldottuk meg a végét, amikor már tisztázódott számunkra környék erőviszony rendszere.

    Összességében nagyon jó történet volt, amit Komattrétől lehet is remélni. Személy szerint én ugyan hiányoltam azt a pluszt, amit rajztehetsége révén hozzá tudna tenni egy-egy kalandhoz, vagy akár dalt szerezni egy-egy specifikus helyszínhez, jelenethez, de ez már csak kötözködés.

  • bocsi, de ukkóknak nem a külhoniakat hívják enoszukén?

  • amúgy elég jó kis kaland lehetett, a fogadós rész poén! 🙂

Vélemény, hozzászólás?