logo-magus1Az őszi hosszú hétvégés alkalmuk után idén tavasszal hetedszer kerül megrendezésre a progresszívan fejlődő szekszárdi testvérrendezvényünk, a Hősök Napja. A szervezőcsapat korábbi alkalmairól már írtunk, hiszen igyekszünk mi is minél több alkalommal részt venni ezen az egyre rangosabb alkalmon. Gyertek el hát ti is az idén!

***

Csillagos éj borul föléd, lágy langyos szellő járja át a könnyű nyári ruhád. A levegő tele van élettel és érzed, hogy valami új kezdődött el. A vihar fellegei végleg elvonultak, hogy átadja helyét valami izgalmas ismeretlennek. Megpillantod a horizonton az első vérvörös csíkokat és tudod, hogy ez nem más mint a
HŐSÖK NAPJA
Nagy szeretettel hívunk meg minden kedves vállalkozó szellemű játékost a VII. Hősök Napja szerepjáték találkozóra. Az őszi táborban lezárult egy kampányunk délvidéken, ahol megpróbáltuk Ynev kevésbé ismert tájait bemutatni a résztvevőknek, és szeretnénk ezt a hagyományt folytatni csupán ezúttal északnak véve az irányt. Új kezdet okán, új karakteralkotásunk is lesz, ami idővel ki fog kerülni az oldalra.
Időpont: 2016. április 9. (szombat) 09:00
Részvételi díj: 1500 HUF (Befizetési határidő: március 31)
Számlaszám(OTP): 11773463-00215211
Név: Vodli Jenő
Közleménybe kérek mindenkit, hogy a nevet (nicket) ileltve neveket írjátok bele.
Karakteralkotás a következő hetekben ki fog kerülni, korábbiaktól eltérően most egy pár szinttel lejjebb célzunk. Ennek ellenére korábbi hagyományunkat megtartva az időben megérkezett karaktereket díjazzuk majd, ennek mértéke is benne lesz a karakteralkotásban. Illetve aki nem küldi a karakterét annak meg kell tanulnia együtt élnie a különleges fel nem készítési táblázattal. Valamint a karakterek leadási határideje is március 31.

Kérdéseket illetve karaktereket az alábbi elérhetőségek valamelyikére lehet címezni:

Vodli Jenő (Shalafi del Necro):

– vodli.jeno@gmail.com
– https://www.facebook.com/jeno.vodli

– 0036703813848

Hangulatkeltő novellák és a karakteralkotás az elkövetkező hetekben folyamatosan ki fognak kerülni. Jó készülődést kívánok mindenkinek és ne feledjétek:

„Örökké akartok élni?”

VII. Hősök Napja Szerepjátékos Találkozó és Verseny – 2016. április 9. Szekszárd

One thought on “VII. Hősök Napja Szerepjátékos Találkozó és Verseny – 2016. április 9. Szekszárd

Vélemény, hozzászólás?