“Ahogy nap úszik el életünk horizontja felett,

Ahogyan a fény tűnik el a messzeségben.

Hajósok, tengerek vándorai születnek és halnak meg

Otthonuktól távol, idegen vizeken,

Uram add, hogy vándor lehessek egyszer.”

Cloud Boohen

Líthas,

 

idén is eljön a pillanat, amikor hátrahagyjuk hétköznapjainkat és beléphetünk más világokba, ahol egymást valódi néven nevezhetjük és ha konfliktusunk volna, azt kockákkal döntjük el. Ez a tavaly is megtapasztalt helyszínen és keretek között fog megvalósulni Abádszalókon (5241 Abádszalók, Strand út 2.) a tavalyihoz képest óvatosan, de már a PANDA előtti időtartam felé törve, hosszabban. Így idén lesz egy nulladik nap is, ahol megünnepelhetjük a viszontlátást.

A tábor főmodulját idén Ishidu, a Voul írja és közvetlen folytatása lesz a Viadomo, a Törhetetlen Pajzs kiegészítőben (is) megismert kalandmodulja, az Oroszlánok ítéletének. A kalandmodul az augusztus 6-7. re eső hétvégén kerül lemesélésre, amely alatt a táborban más programra nem lesz lehetőség. A kalandra való karakteralkotás a Kalandor Alkotás 3722 lesz, ami a III. Hullámkirályon történő bemutatkozása során még frissül majd az adott kalanddal. FONTOS!!! hogy a táborra a jelentkezés egyéni, de a főmodulra csapatosan várjuk a jelentkezéseket. Minden a főmodullal kapcsolatos kérdést és így a csapatok jelentkezését is kérjük, hogy közvetlenül Ishidunak (regelo.fonix@gmail.com vagy andor.nagy63@gmail.com)küldjétek el július 4-ig.

A táboraink hagyományainak megfelelően a többi napon lesz lehetőség Szabad Mesék lejátszására és lemesélésére is. A kapcsolódó bejegyzés már kikerült , amibe fokozatoan felkerülnek majd a különböző játéklehetőségek és a meséitek is. Ehhez, ha éreztek magatokban erőt bátorságot kedvet, annyit kell tennetek, hogy egy hangulatkeltőnek szánt anyagot (képek, írás, zenék, rövid leírás a játékról, rendszer, karakteralkotás) elküldötök Shalafi del Necronak (vodli.jeno@gmail.com), aki a bejegyzést kezeli és bővíti. Kérjük, hogy a tervezett meséket és anyagokat június 30-ig (a táborra való jelentkezés határidejéig) küldjétek el a fenti címre, A Szabad Mesékre játékosként való jelentkezés (hasonlóan a korábbi évekhez) július 4-én nyílik meg, addig lehet tervezni és várni, hogy melyik napokra (augusztus 4-5 és 8) ki milyen kalanddal készül majd.

Az idei nyári tábor árai és opciói a következőképpen alakulnak (a számok /főre vonatkoznak és Forintban értendőek):

Ősmágus – (6 nap, 5 éjszaka, teljes ellátás) ház: 40 500 // sátor: 37 000

Éhes Ősmágus – (6 nap, 5 éjszaka) ház: 18 500 // sátor: 15 000

Őskrónikás – (5 nap, 4 éjszaka, 11 étkezés) ház: 33 000 // sátor: 30 000

Hajótörött Őskrónikás – (5 nap, 4 éjszaka) ház: 15 500 // sátor: 12 500

Krónikás – (3 nap, 2 éjszaka, teljes ellátással, 6 étkezés) ház: 19 500 // sátor: 17 000

Vágáns – (3 nap, 2 éjszaka) ház: 9500 // sátor: 7000

Vándor – (2 nap, 1 éjszaka, 3 étkezés) ház: 10 500 // sátor: 8000

Kóborló – (2 nap, 1 éjszaka) ház: 6500 // sátor: 4000

Shenar – (Nem eszik nem alszik, lejön egy napra játszani) 3000

 NJK – (Nem eszik, nem alszik, nem játszik, jelenlétével emeli a nap fényét) Meleg kézfogás

Jelentkezés módja: a választott opció elküldése a gulandro@gmail.com címre és az ott kapott bankszámlaszámra való elutalása. Lakókocsival való érkezés és a táborhellyel kapcsolatos minden felmerülő kérdéssel kapcsolatban keressétek bizalommal Unity-t a hullamkiraly@gmail.com vagy a marton.bicsak@gmail.com címen. A jelentkezés befejeződése előfeltétele a Szabad Mesékre való érvényes jelentkezésnek!

A jelentkezés határideje: június 30. (éjfél)

A Szabad Mesékre való regisztráció megnyitása: július 4. (kora hajnal)

A Szabad Mesékkel készülőknek az alábbi bejegyzésben igyekeztünk kiindulópontokat és támogatást nyújtani. A Krónikák Videotékában elérhető a már tavaly megismert helyszínre vonatkozó szösszenet Bahamut és Unity jóvoltából, amivel a kezdő táborlakók mindennapjait igyekeznek megkönnyíteni tanácsaikkal. Ebben a bejegyzésben találhattok képeket is a táborhelyről.

CSAPATKERESÉSRE ezen bejegyzés alatt van lehetőség elkerülve minden esetleges kavarodást, így külön bejegyzés nem lesz rá. A táborral kapcsolatos kérdéseket kérjük, hogy a megfelelő témában a megfelelő szervezőnek tegyétek fel levélben, hogy minél expeditívebbek tudjunk lenni (átlagos válaszadási időnk egy nap a netikett szerint, de van aki jobb/gyorsabb közölünk).

Találkozzunk minél többen a tábor minél több napján és kalandján, idén is!

Üdvözlettel:

a VándorKrónikák Tábor szervezői,

a Hősök Napja,

a Regélő Főnix,

a Hullámkirály

a Krónikák.hu csapata

Részletek és információk a táborról // Szabad Mesék és Játékok // Facebook Esemény

Hangulatkeltő videó a táborhoz // Első Bemesélő, Második Bemesélő és Harmadik Bemesélő Hangulatkeltő novella a FŐKALANDHOZ // Karakteralkotás  //  Jelentkezettek és Regisztráltak  //  Utazás

 

XVI. VándorKrónikák Szerepjátékos Nyári Tábor – 2022. augusztus (4)5-9.

Vélemény, hozzászólás?