13 thoughts on “XI. Kalandor Krónikák regisztráció

  • Maradék nevű csapattal regisztráltam, utóbb kiderült, hogy +1 fős a létszám. Szervezőktől kérném a korrigálást 5 fős csapatra! Előre is köszönöm, és elnézést!

  • A Pénzverők 6 fővel regisztrált, de ez egy biztonsági szám, Vakond mester miatt, akinek nem biztos még a játéka! A Szervezők megértését kérnénk! Köszi!

  • Fontos!
    Kérdésünk a következő: Az előjelentkezett csapatok közül a következők, akik még a regisztrációt nem ejtették meg, továbbra is fenntartják a jelentkezésüket?

    – Fekete Retek

    – Ádám Lóska team

    – Aipók

    – Kártyás Péter (Airas) team

    Ezen csapatokat kérjük, minél előbb jelezzék szándékukat a Találkozón való részvétel kapcsán! A többi előjelentkezett csapat sikeresen végrehajtotta a regisztrációt.

  • Aipók (hosszas tárgyalás után) Ajipók lett és most küldtük el a hivatalos regisztrációt.

  • Húha. Két napig nem voltam internet közelben és máris lecsúsztam a megfelelő létszámos regisztrációról…:P
    Azért regisztráltam a csapatot hátha. (Kalandozó Kószák)

    Egy kérdés: -Milyen is volt ez az előjelentkezéses dolog? Lehet legközelebb hasznos, hogy ne legyen ilyen problémám… 😀

  • Helló!
    Szeretnénk kérni, hogy a mégnincs csapat nevét, melyet végre kitaláltunk, változtassátok meg Szélen sunnyogók névre.

    Köszi előre is!:)

  • ReaLithy itt már nem tudjuk megváltoztatni, de igyekszünk észben tartani 😉

  • Fontos!

    Üdvözlet!

    Emlékeztetni szeretnénk mindenkit, hogy a Találkozóra való jelentkezésnek csak egyik része a levélben és/vagy online történő jelentkezés/regisztráció. Ahogy a találkozó kiírásában is szerepel, az előtörténetek elküldése, és a részvételi díj befizetése szintén szükséges! Azoknak a csapatoknak érvényes a jelentkezése, akik mindezt megtették. Természetesen a biztos 15 csapat névsora is az érvényesen regisztráltak közül kerül ki. Hiszen hiányos jelentkezésre mi sem tudunk alapozni, a csak részben regisztrált csapatokkal nem tudunk számolni. Szóval ne feledjétek pótolni az esetleges elmaradásokat mihamarabb, mivel a határidő ugyebár február 13. Hétfő. Azon csapatok pedig akik várólistára kerültek, és – ne adják az istenek persze – nem tudunk nekik kalandmestert biztosítani a Találkozóra, természetesen visszakapják a befizetett összeget. Igyekszünk minden tőlünk telhetőt megtenni, hogy minél többen vehessetek részt az eseményen.

    u.i.: Kalandmesterek jelentkezését továbbra is várjuk 😉 !

  • A Pénzverők 3 taggal vesz részt a versenyen! (Orome, Sógi, Peti)

  • érdekelne, hogy mikortól lehet biztosra tudni, hogy melyik csapat játszhat, és melyik nem (nem lenne jó, ha szombat reggel, éhgyomorra tudnánk meg, hogy kaki van ;-)), illetve hogy létezik-e valamilyen visszajelzés arról, hogy az előtörténeteket megkaptátok/olvastátok, nem volt benne hiba, elfogadtátok, ilyesmik

  • beeblebrox
    Ha a levélben kérés, kérdés volt akkor arra – remélem legalábbis 8) – minden esetben válaszoltunk. Alapvetően pedig nem szokásunk kötözködni az előtörténetekkel, azt majd megteszi a KM-ed személyesen ;). Hála az isteneknek az még nem fordult elő, hogy valaki akkora orbitális hülyeséget írt volna le, hogy vissza kelljen dobni, és ne lehessen megbeszélni, kezelni a dolgot. Tartsátok meg ezt a jó szokásotokat 😉 .
    Amúgy pedig csütörtök magasságában várható az infó, hiszen az extra KM-eket jelenleg is toborozzuk, hogy minél többen lehessünk.

Vélemény, hozzászólás?