„…Elsőként egy mélyfekete lobogó emelkedett a látóhatár fölé, vasfakeretbe feszített éjszín brokát. Szélben csapkodó aranyrojtok hullámzó dicsfénye övezte, acél kosfej csillant olajos-sötéten a zászlórúd csúcsán. A lobogó közepén arany mezőben Krán hadijelvénye komorlott: körbe foglalt három sarlótőr.
Acélos akarat, rendíthetetlen hűség, gyakorlott kéz – a kráni légió pillérei.
Hosszan emelkedett az ég felé a rúd, mögötte fekete és vörös selymek úsztak a légben. Páncélba öltözött katonák tűntek fel, testüket olajban edzett, sötét acél fedte, arcuk előtt harci maszk: fémbe merevedett, szögletes arcvonások – mind más és más, ám egyöntetűen rémületes. Az iszonyat megelevenedett szobrai.
…A fémmaszkos légiósok elérték a térkaput; páncéljuk felszikrázott a napfényben, kerek pajzsukon megannyi apró napként tündökölt Krán hadijelvénye. Megtorpanás nélkül meneteltek át a Sóhajok Kertjébe, csizmáik nedves morzsalékká őrölték az emír virágait.
…A kráni légiósok alakzatot váltottak: elnyújtott ékben fejlődtek rajvonalba, szemközt a trónussal és a Fekete Skorpiókkal.”
Dale Avery: A renegát

A most következő kiegészítőben Eromo rántja le a leplet a kráni légiókról olyan részletességgel, mint korábban semmikor. Játéktechnikával és stratégiai részekkel megspékelve komoly segítség lehet a Kránt mesélni kívánó kalandmestereknek és az ilyen háttérre vágyó játékosoknak egyaránt. Letöltés:akranilegiok(eromo)kalandozok(1)

(forrás: kalandozok.hu)

Eromo: A kráni légiók

Vélemény, hozzászólás?