Most, hogy már csak 1 hét van a táborig, és az elkövetkezendő napok rettentő nehezen fognak eltelni gondoltuk segítünk a lejutásban néhány információval. Itt van lehetőség csapatba szerveződni, hiszen még tömeg közlekedni is sokkal jobb ha kalandozók társaságában teheti az ember (ork, elf, stb…). Illetve ha valakinél van hely a szekéren (autón, űrhajón), és szeretne még maga mellé úti társat, vagy bármilyen más nemű utazási illetve táborba jutási kérdés van itt ezeknek helyet szorítunk.

A tovább mögött pedig néhány általános információ.

A helyszín pontos GPS koordinátáit javallom használni, ugyanis ha a tábort írjátok be, akkor máshova fog vinni, egy régi kapuhoz ahonnan már nem lehet bemenni és kacifántos!

Bejárat GPS koordináták: 46.4344771, 18.8741752

Bejárat Google Stree View link: ITT (nem kell megijedni természetesen a google képe picit már régi 🙂 )

Tömegközlekedőknek pedig Fadd-Dombori, Virág utca megállóra kell buszt nézni. Én lementettem egy listát a napi buszokról a 0. napra, remélem ez tud segítséget nyújtani mindenkinek.

MENETREND

Ez a megálló pont a tábor bejáratával szemben van, eltéveszteni is művészet. Azt a tájékoztatást kaptam a helyiektől, hogy ettől függetlenül figyelni kell a busz vezetőkre, hogy ténylegesen megálljanak ebben a megállóban, így bátran szóljatok nekik.

Mindenkinek jó utazást kívánok és kitartás gyorsan elmegy ez a hét, illetve jó készülődést a játékokra!

Segédlet kalandoroknak

One thought on “Segédlet kalandoroknak

  • Kiskunhalas és környéke felől közelítő karavánhoz szívesen csatlakoznék, kivéve részem aktívan a kíséret tevékeny dolgaiból és az utiköltségből is. 😉 Ugyancsak ez a helyzet visszaútra is. Ha már Szekszárdig, Bajáig vagy valami köztes megállóig juthatok vele, már az is jó. 😉

Vélemény, hozzászólás?