Korábban már olvashattátok az általunk kissé újra gondolt Illuzionistákat. Amit egy új iskola, egy a régi melletti variáció mellett álmodtunk meg. Nagy büszkeséggel mutatjuk most be a már nyomtatásba került és fizikai példányban is létező verzióját a dokumentumnak, hogy tovább tudjuk bővíteni a gyűjteményünket.

Ez az iskola nem a korábbi helyett jött létre hanem annak szellemiségében egy új variáció. Egy opció, hogy milyen más módon lehet használni a mágiáját. A dokumentumban találtok, játéktechnikát, mágiaelméletet, néhány új varázstárgyat és természetesen novellákat, amik segítenek ráhangolódni a kasztra vagy éppen csak szórakoztatnak.

Sok köszönet mindenkinek aki segített az elkészültében és hozzájárult ahhoz, hogy egy ilyen gyönyörű kiadvánnyal lehetünk gazdagabbak. A képre kattintva el tudjátok érni a dokumentumot.

Illuzionisták új iskolája

One thought on “Illuzionisták új iskolája

  • Szép anyag így első ránézésre, gratulálok!
    Viszont a vesszőkkel hadilábon álltok. Rögtön a borítón az összeset törölni kéne. Később is oldalanként sok helyesírási hiba van. Pl. stb. elé nem teszünk vesszőt… Érdemes lenne átnézetni valakivel, aki figyelt a nyelvtanórán.

Vélemény, hozzászólás?