„Ami tűzzel kezdődött el

nem mindig kell, hogy

hamvakkal folytatódjon.

Szél repíti a füstöt és mese a lelket.”

 

Líthas, kalandozók!

Eljött végre az idő, hogy a Regélő Főnix a Tavaszt is meghódítsa a Tél után. Szeretettel meghívunk hát titeket, hogy legyetek részesei a sorban következő kalandunknak. Első táborunk folytatja az idei VI. Regélő Főnix ,,Aznap éjjel Daloltak a csillagok” kalandmodulját és elétek tárhatjuk Caledonia és Mercury tollából kampányunk második részét.

Akik nem tudtak részt előzetesen azok semmiképp se búsuljanak, egyedülálló történetként is teljes élményt nyújt. A kaland Psz. 3724-ben fog játszódni Északon. A hangulatkeltők is hamarosan megérkeznek. Reméljük mindenki nagyon jól fogja érezni magát és némi szerencsével hullócsillagokkal is találkozhatunk az éjszakában.

Az előző kaland eseményeiről néhány gondolatot megosztott velünk az írópáros. Fogadjátok szeretettel. 

Előző rész tartalmából (és kis ízelítő)

A kalandozók sikeresen megszabadították a tiadlani Marakont és az azt övező környéket a boszorkányok ősi szellemeitől, ezzel megóvták a falu népét a lélekmegszállástól és hatalomátvételtől. A Kilenc Sor Iskolájának köszönhetően a drágakőbe zárt városvezető is visszatérhetett a saját testébe, így testvérével közös megállapodásra juthattak, miszerint Marakon nem lép elő várossá, a gyógyulásra és az életben maradtakra koncentrálva, megőrzi önmagát egy csendes, kedves kis zugának a világ eme pontján. A Huenkuha Shito Riu Rend tagjai az elkövetkező időben pedig, minden figyelmüket arra fordítják, hogy a Kék Anyák boszorkányrend tagjai ne tehessenek újra kárt Marakonban. 

Közben a hónapok múlnak, a hó olvadásnak indult, az idő pedig bevezette karján a tavaszt, az évszakok báljára. Ezzel új kalandot sodor a tavaszi szél a kalandozók útjába, melyben Észak-Ynev egy igazán különleges világába repíti el őket. Az évszakok báljára elkél a tánccipő, az illem és az északi nyelvek és kultúrák ismerete, de az sem árt, ha csörög pár éles kard az oldalukon, értenek a forgatásához, vagy lapul méreg a kalandozók tarsolyában. A következő kalandban mindre szükségük lesz.”

 

Időpont: 2024.05.10-12.

Helyszín: Jurtaszállás, Vértes, Létavértes, 4283. (47.38381280836608, 21.867886126948417)

 

A helyszínt Debrecenből induló autóbusszal lehet könnyedén megközelíteni. (Közvetlenül a vasútállomás mellett indul.) A tábornak saját parkolója van, legegyszerűbben az Aradi út 18. felül lehet parkolni.

Szállás: Az alvás árammal ellátott 6 fős jurtákban lesz. Rendes ágyakkal, asztallal, székekkel éjjeliszekrénnyel. Hosszabbítóval érdemes készülni. A csapattagokat egy sátorban szállásoljuk el.

Étkezés: Az étkezést kérőknek a Vértesi Református Egyház konyhája biztosítja, melynek étkezője a Jurtatábor közvetlen közelében helyezkedik el. Sajnálatos módon speciális igényeket nem tudnak teljesíteni. A tábor lehetőséget biztosít önálló sütés-főzésre is. Ehhez hűtőt, bográcsot, konyhai felszerelést tudnak adni. A helyszínen büfé is működik így az egésznapos kávé is garantált. Külső helyről lehetőség van Pizza rendelésre is. A tábortól 2-15 perc sétányira ABC és dohánybolt is elérhető.

Az időjárás kiszámíthatatlanságából arra kérnék mindenkit, hogy készüljön meleg nappali és esti ruházattal. Ha az idő engedi kültéren lesz a rendezvény, de ha eső vagy hideg ostromolna akkor a múzeum belsőterében és/vagy a sátrakban lesz.

A tábor honlapja: BIHARI JURTATÁBOR

Facebook esemény linkje

 

A tábor tervezet programja (ez csupán kb. értendő mert nem mindenre van teljesen befolyásunk)

Péntek

15:00 – Érkezés, szállások elfoglalása
18:00 – Vacsora
22:00 – Kalandmesteri megbeszélés

Szombat

7:00 – Reggeli
8:30 – Össznépi gyülekező + Megnyitó
09:00 – A kaland kezdete
12:30 – Ebéd
17:30 – Vacsora
19:00 – A kaland vége, Mesélői megbeszélés és értékelés

20:00 – Táborzáró ceremónia

21:00 – Záróbuli + A kaland egyéni befejezése

Vasárnap

8:00 – Reggeli
10:00 – Táborzárás 2.
12:00 – A tábor teljes elhagyása

 

Hangulatkeltő linkje

 

Jelentkezés

A jelentkezés határideje 2024. április 14. éjfél (azaz vasárnap 24:00-ig).

A rendezvényen fixen csak 5 fős csapatok jelentkezését várjuk. Kevesebb vagy több fős csapatokat sajnos nem tudunk fogadni. Mindenkinek javasoljuk, hogy minél gyorsabban adja le jelentkezését, mert mostani rendezvényünkön 5 csapat számára tudunk helyet biztosítani! Ha több csapat jelentkezése érkezne, azok várólistára kerülnek. Ennek lebonyolítására a csapaton belül jelöljetek ki egy összekötőt.

A regelo.fonix@gmail.com címre kérjük az egyéni, valamint a csapat szintű előtörténetek és karakterlapok elküldését egyben! Az emailben jelezzétek a csapat nevét, játékosok nevét és hogy milyen szolgáltatásokat vesz igénybe a táborban. Aki pulcsit is kér az méretett is jelöljön és inkább nagyobbat mintsem kisebbet. Ha bármely kérdés felmerülne keressetek minket nyugodtan!

 Csapatkeresés céljából kérlek ezt a posztot használjátok és hozzászólásban nyugodtan írjatok, hogyha csapatot kerestek!

Karakteralkotás

Közös karakteralkotás a 2024-es évre és tovább – Krónikák.hu (kronikak.hu)

A költségeket egyben utaljátok és jelenítsétek meg a közleményben a csapatnevetek.

  1.    Kalandozó Szállás + Étkezés + Pulcsi: 25.000
  2.    Vadász Szállás + Étkezés nélkül + Pulcsi: 18.000

 

Nagy Andor

11773384-01408023

Közlemény: (A csapatod neve)

 

A rendezvényre a karaktereket 8001 TP-ből alkossátok meg.

 

„Ha tűzben jársz, nem perzselődsz meg. . .”

I. Sárkánymonda Szerepjátékos Tavaszi Tábor – 2024. május 10-12.

4 thoughts on “I. Sárkánymonda Szerepjátékos Tavaszi Tábor – 2024. május 10-12.

  • Sziasztok!
    Egy fő csapattagot keresünk Kacat (talán Dartonita lovag), Amund (Navigátor), MagicHorse (nekromanta) és jómagam (tolvaj) mellé. A csapat tagjai többnyire szerepjáték orientáltak, de a modult is szeretjük minél inkább megismerni, és a harctól sem zárkózunk el, de nem élvez prioritást a többségnek.

    Update: betelt a csapat

  • Sziasztok csapatot keresek, általában harcost szoktam játszani,de csapatkoncepciótól függően nyitott vagyok bármire ami a csapatnak jó.

  • Sziasztok csapatot keresek. Több mint 20 éve játszok, bár rendezvényre még nem jutottam el. Csapatkoncepciótól függően bármilyen karakter megfelel, de leginkább a varázshasználók és a harcművészek álnak közel hozzám.

  • Sziasztok!
    A rendezvényre az összes hely betelt! Ennek megfelelően ha még valamelyik csapat küldene jelentkezést azt várólistára tesszük de nem tudunk semmit megígérni!

Vélemény, hozzászólás?