“Ahogy nap úszik el életünk horizontja felett,
Ahogyan a fény tűnik el a messzeségben.
Hajósok, tengerek vándorai születnek és halnak meg
Otthonuktól távol, idegen vizeken,
Uram add, hogy vándor lehessek egyszer.”

2LxuTmYLíthas. A Krónikák.hu idén is megrendezi éves nagy nyári táborát az Örök Város Bajnokai történeteit között, amelyen lehetőség lesz a végtelen játékra és kikapcsolódásra hét napig jó társaságban és érzéssel. Hagyományainkhoz híven ez alkalommal is lesz lehetőség többféle játékot is kipróbálni, megismerni a szervezőcsapat és a krónikások jóvoltából. Ezenkívül is több programmal és meglepetésekkel készülünk az alkalomra. Idei táborunk 2016. augusztus 10 (szerda) – 16 (kedd) lesz megtartva.

A jubileum alkalmából ezúttal a Hősök Napja és DOBRAN csapatával együtt kerül megrendezésre. Helyszínül pedig ha nem is a magyar tenger de vízpartot választottunk, a Soltvadkerti tó partján található tábor képében. Ezúttal is folytatódik az Örök Város Bajnokai története, a Hősök Napja történetével egybefonódva. Lebonyolítására pedig hétvégi napokon kerül sor. Emellett, hagyományainkhoz híven, többféle játékban is részt lehet venni.

„Zugló Önkormányzatának közkedvelt tábora Soltvadkerten működik, a Vadkerti tó mellett. A tábor már az 1970-es években is diákparadicsom volt, akkor még sátrakban aludtak a gyerekek. Mára 250 fős ifjúsági szálláshellyé nőtte ki magát a sokak számára nosztalgikus helyszín, mely óvodások, iskolások, középiskolások és felnőttek számára is felejthetetlen élményeket nyújt ma is. 2016 január 1-től a tábor üzemeltetésével a Zuglói Sport- és Rendezvényszervező Non-profit Kft.-t bízta meg Zugló Önkormányzata.

13245475_1068109116587598_387159154223492995_nCsapatunk örömmel látott hozzá a tábor szépítéséhez, nemcsak tavaszi nagytakarítást tartottunk, hanem az I. és II. altábort kifestettük, a teraszkorlátokat csiszoltuk, mázoltuk, tűzrakó helyet építettünk, mini játszókuckót telepítettünk a kicsik részére, felfestettük a sportpálya vonalait, és stabil kapukat telepítettünk a biztonságos sportoláshoz. Tizenhat új kerékpár is várja a zuglói intézményekből érkezőket!”

A tábor folyamán minden nap szeretnénk, hogy lehetőség legyen minél többféle kalandmesternél, minél többfélébb kaland megismerésére. Ez feltételez majd egyfajta interaktivitást a résztvevők részéről a tábor előtt is, hiszen a következő hetekben több olyan bejegyzés is lesz, amely a táborban mesélni jelentkezőktől származnak majd, hogy felvezessék mire is számíthattok.

A Krónikák kalandmesterei is fognak a hét napból több alkalommal is mesélni, azonban várjuk azoknak a kalandmestereknek a jelentkezését is, akik bármilyen rendszerre, bármilyen világra felkészülnének egy-egy napon és játékosokat keresnének a meséjükhöz. Ezzel szeretnénk az idei tábornak is egy sokkal dinamikusabb hangulatot adni.

A jelentkezési idővel egyszerre vagy még előbb érkező előtörténetek jutalomban részesülnek majd, míg a késve, esetleg a táborig sem beérkező karakterek véletlenszerű büntetéseket kapnak “különleges fel-nem-készítés” címen. Szóval szeretünk előtörténeteket olvasni mielőtt mesélünk …

13267953_1068107569921086_6871487795162845006_nA vodli.jeno@gmail.com ; afrado@gmail.com; andor.adam.nagy@allianz.hu levelezési címekre várnánk tehát a rövid összefoglalásokat a tervezett kalandokról és hogy mennyi fő jelentkezhet majd rájuk. Természetesen érdemben jelentkezni majd csak az érvényes regisztrációval (online jelentkezés és befizetett tábordíj) rendelkezők tudnak majd.

A tábor részvételi díj 35 000 Ft lesz, amely magában foglalja majd a hét napos tábort teljes étkezéssel és a kötelező idegenforgalmi adót és az alkalomra készülő Krónikák.hu emlékpólót is. Kevesebb napra is van lehetőség lejönni, részt venni a táborban. Emlékeztetőül álljon itt a tábor részvételi díjainak egyszerűsített sablonja:

1, krónikás – étkezéssel és szállással a hét napra: 35 000 Ft

2. hajótörött – csak szállással a hét napra: 25 000 Ft

3. vándor – egy napra és egy éjszakára étkezéssel: 7000 Ft

4. shenar – nem eszik és nem alszik, csak lejön egy napra: 2000 Ft

13241250_1068110839920759_7511293918205536016_nA jelentkezési határidő augusztus 3, ameddig a teljes részvételi díj utalását is várnánk majd a következő számlára:

Számlaszám(OTP): 11773463-00215211

Név: Vodli Jenő

Közleménybe kérek mindenkit, hogy a nevet (nicket) ileltve neveket írjátok bele.

A táborhoz kapcsolódó regisztrációs hamarosan elkészül, előjelentkezni azonban már most is lehetséges levélben (vodli.jeno@gmail.com), telefonon (06703813848).

Üdvözlettel:

Vándorkrónikák Tábor és

a Kronikak.hu szerkesztői,

Hősök Napja Szerepjáték Klub

és a Dobran Team csapata

X. Vándorkrónikák M.A.G.U.S. tábor és találkozó – 2016. augusztus 10-16.

8 thoughts on “X. Vándorkrónikák M.A.G.U.S. tábor és találkozó – 2016. augusztus 10-16.

  • Időutazunk is a táborral, hogy 2015. augusztus 10-16-ig lesz? 🙂

    Ez a Soltvadtkert amúgy jól láttam, hogy Kecskemét és Kiskunhalas között van?

    Amúgy meg persze, öröm és boldogság, hogy lesz tábor…

    Tisztelettel: Nova

  • Mindig mindent megteszünk a nosztalgikus hangulatért. 😀 Ez hozzátartozik ahhoz az intellektuális hagyományőrzéshez, amit művelünk hobbi címen.

  • Whoaaaa! Soltvadkert!!! Iszonyat régen voltam ott, de emlékeim töretlenek. 🙂
    Egyik legjobb diáktábor-helyszín szerintem. Igaz, én mindig sátoroztam, a tábor a kilátótorony mellett volt.
    Kíváló választás, már alig várom, hogy ott lehessek. 🙂

  • Örülök is, meg nem is 🙂 Az eddigi bejegyzések szerint jónak ígérkezik, viszont igen beletapos egy másik tervezett programomba…

  • Hát nagy kedvet érzek, hogy ott legyek idén. Sajna ez most sem fog megtörténni, max. 00-ás dobásnál. 🙁
    Élményekben gazdag időtöltést kívánok a résztvevőknek, szervezőknek. 🙂
    -Lost Warrior-

  • Van valami terv a tábor vasútállomásról való mehközelítésére? Úgy tudom tömegközlekedés nem jár arra, csak taxi van, bár úgy hallottam jutányos áron.

  • Shala vendégvárásból jeles, mint mindig. 😉

Vélemény, hozzászólás?