windowwallAz “új” GuRúnában már szeptemberre ígérik a M.A.G.U.S. megjelenését és ehhez kapcsolódóan egy részletes teszt eredményeit is leközlik, amit különböző csapatokkal végeztek. Ehhez hasonló már akadt a pre-magus időszakban, de azért elgondolkodtató, hogy hasonló sem történt azóta a kedvenc szerepjátékunk történelmében. Biztos varázslat.

Az ‘Ami egy Kalandmesternek segíthet’ rovat ez alkalommal az Ételek, italok és lakomák kérdéskörét járja körül. Az biztos, hogy tartalmaz olyasmit, ami egy mai konyhában ritkán fordul meg és az ötperces szakácskönyvek sem tartalmazzák. Közben egy rövid beszámolót olvashatunk a Sárkányszívroham szerepjátékos találkozóról is, ahová a Valhallásokat meghívták Győrbe.

A Bölcsek Könyve az “Egyetlen Igaz Isten Országa”, Shadon birodalom tudásanyagát részletezi nekünk, köztük is azon írásokat, ahol Domwick nevét még szórakoztatóan írták le. A Rögtön utána a Bestiáriumban a Ginsour korabeli verzióját ismerhetjük meg. Kellemes olvasmány a várakozásteljes múltból. Letöltés: GuruRúna8.93.8

M.A.G.U.S. Eredet #13: tesztelt rendszer

Vélemény, hozzászólás?