Túl az árulók vasmarkán és az Átoktengeren feltárult Új Világ övében, a Hősök és Bajnokok Théa minden szegletéből megérkeztek, hogy a történelemnek új irányt szabjanak karddal, muskétával és ágyúsortűzzel.

Lezárult a 17. Hősök Napja(i), melyen öt kalandmester mesélésének össztüzében tárulhatott fel rengeteg új élmény, kaland, meglepetés és felfedeznivaló. A rendezvény kalandmodulja napokon belül kikerül, addig azonban a Nagy Utazásról megtérő kalandorok elregélhetik egymásnak élményeiket és tapasztalataiaket egymásnak az alsónánai őszi táborunkban töltött napjaikról.

Jövőre remélküj ugyanilyen szikrázó napsütésben és vérpezsdítő programban lehet részünk, talán már egy egészen másik korba és játékba elmerülni, de addig is, a 7tenger megmarad nekünk és mindaz, ami két kiadós étkezés között az életből csak jutni tud.

Vélemények és Élmények a 17. Hősök Napja(i)ról

5 thoughts on “Vélemények és Élmények a 17. Hősök Napja(i)ról

  • Ahoj!

    A Kapitányt megelőzve, elsőként szeretnék köszönetet mondani a táborért, a modulért, a mesélésért és a játékélményért!

    Anno, amikor a Vodli brothers felvetette, hogy 7tenger lesz a Hősök napjain, nem voltam boldog. Az első két játékom nem is lett túl jó élmény, de Lucius tavaly megvett kilóra, így idén már nagyon vártam, hogy vajon miféle kalandokba keveredik majd Ana-Lujza.

    A csapat – a Coriolis erők – régi-új volt, hiszen Komattréval és Amunddal már lassan két évtizedes múltunk van. Unityvel, Margával és Luival viszont még nem játszottunk egy csapatban, csak meséltünk egymásnak az urakkal. Szerintem zseniális kompániát alkottunk, imádtam a karakterek hangulatát, a csapatdinamikát, a poénokat és magukat a játékosokat is. Ishidu tolmácsolásában élvezhettük a sétahajózást, ami a 29 évnyi kalandozásom legjobb utazása volt! Nagyon nagy élményt és örömöt kaptam, amit hálásan köszönök!

    A modult még nem olvastam, de lejátszani felért egy terápiával! Ahogy a táborral együtt járó éjszakába nyúló beszélgetéseket is ajándéknak éltem meg.
    A helyszín pedig még mindig a besf of, éljenek sokáig a konyhás nénik!

    Szeretettel,
    A’frad

  • Ahoy,

    az őszi táborok hangulata semmivel sem összehasonlítható. A helyszín, az oda vezető út, a koszt és a visszatérő társaság mellett a különleges szervezés, bátor és egyedi kalandok is különleges alkalmakká teszik. Ahogy azt Annaluisa Első Tiszt/Kormányos is írta a népes legénység összetétele is parádésra sikerült idén, ahogy a kalandmesterünk, Ishidu, meséje is.

    Csak pénteken érkeztünk meg kompániánk egy részével, de Unity előörse már várt ránk és végül Kommatre Hajóorvos/Szakács is csatlakozott hozzánk. Időben elkezdve időben is be tudtuk fejezni, a KM nagyon jó time managementjének köszönhetően. Izgalmas, drámai és kalandok események váltották egymást a történetben, mire a befejezéshez jutottunk, arról majd a kikerülésénél írok bővebben tán.

    Ezúton is köszönöm a szervezőknek, hogy ilyen alkalmat készítettek elő nekünk a nyári tábor óta eltelt róvidnek tetsző időben és szerintem nagyon jó döntés/ötlet volt a 7tenger, pláne ilyen gazdag mitológiával, amit már 4+ éve építettek a különböző meséikkel a kalandmesterekkel együtt. Nagyon várom már a következőt, de kíváncsian várom ,hogy a jövő évre előre jelzett tavaszi hosszú hétvégék milyen egyedi ízekkel, sajátosságokkal és hangulattal lesznek megáldva. A léc legalábbis igen magas.

    Találkozunk legközelebb … talán már Seattleben. 🙂

  • Huhh, hol is kezdjem.
    Régen voltam már őszi táborban és fantasztikus volt belegondoljak, hogy pontosan 8 évvel ezelőtt volt az első találkozóm és hogy mennyi minden történt azóta. Idei évben tömegközlekedéssel közelítettem meg a helyet és sokat mosolyogtam azon, hogy amíg régen nagyon zavart a hosszú utazás Debrecenből, most a vonat zakatolása és nyugalma teljesen megnyugtatott és úgy utaztam volna még pár órat csöndben 😀
    A helyszín még mindig fantasztikus, a társaság megunhatatlan és a nagy világmegváltó beszélgetések elmaradhatatlanok!
    A 7tenger a szívemhez közel álló játék főként mert első szabad mesém valaha az volt és ha mindig el-el felejtem is a rendszerét valahogy vissza találok hozzá és hatalmas köszönet a Vodli testvéreknek, hogy segítettek visszatalálni ebbe a kalandokkal teli elvarázsolt világba.
    Coriolis erők csapata nagyon kellemesnek bizonyult a dinamikájukkal és a szerepjátékukkal. Kiemelten jó játékot sikerült egymásnak összehozzunk és nem tudtam nem úgy felállni az asztaltól, hogy ne lett volna mindenkihez sok jó szavam! Nagyon szépen köszönöm a segítséget az egész napi kalandozásban és tudom hogy ha fele olyan jól éreztétek magatokat mint én akkor fantasztikus élmény volt 🙂
    Köszönöm szépen ismét a lehetőséget és minden egyebet!
    Találkozunk legközelebb!
    Puszó

  • Sziasztok!

    Nagy kedvencem ez a tábor és idén sem volt ez másképp. 🙂
    Állandó nosztalgia itt lenni, én személy szerint élem az emeletes ágyak hangulatát. 🙂
    Nagyon jókat és finomakat ettünk és a vendéglátónk mindig igyekezett repetával szolgálni (az esetek 100%-ban jóllaktam), bár már érezhető volt az ételek összetételén, hogy az infláció őket is keményen elérte. Nem tudok rájuk haragudni, mindenkinek nehéz.
    Nagyon nagyon éltem a 7 tengert. Isti mesélt nekünk és én már akkor tudtam, hogy ez fantasztikus lesz. Jó volt a csapat, szépen vezetett volt a modul, időben be is fejeztük. Nekem már csak egy csésze kávé kellett a maximális elégedettségemhez. 🙂
    Tütü is nagyon jól érezte magát, de ezt majd ő meséli el. 🙂

    Köszönöm a szervezőknek és mesélőknek!!! 😉

  • Sziasztok 🙂

    Vállalhatatlanul sokáig kerestem a megfelelő dalt a vélemény írásához. Még mindig nincs meg, de feladtam (egyelőre, ha tudtok valami jót, ne féljetek velem megosztani).

    Én az utazást mindig a rendezvény részének érzékelem (a kötelező késést leszámítva, amit a tömegközlekedés biztosít természetesen), ezért nagyon szeretem, ha vannak társaim az út során. Mac-kel szinte mindig együtt utazunk, a fővárostól meg A’frad és Amund társaságában folytattuk az utat, ami mind oda, mind vissza (majd az aláírás alatt erre a részre fogok hivatkozni poénból) nagyon jól telt. Csak úgy, mint az egész hétvége. Bocs, ha ezzel elspoilereztem a kommentet.

    Ezen a helyszínen én most voltam először, és imádtam. Nos. Igen. Ennyi.

    Nem ez volt az egyetlen „első” a hétvégén. Korábban még nem volt alkalmam 7Tengert játszani. Örülök annak, hogy egy általam annyira nagyra tartott mesélővel próbálhattam ki, mint Ishidu. Voltak elvárásaim, azok toronymagasan felül lettek múlva. Nagyon megtetszett az egész játék, biztosan részét fogja képezni innestől az alap repertoáromnak.
    Szintén első alkalom, hogy a csapat három tagjával együtt játszottam, A’frad, Amund és Komattre csapattársaként még nem szerepeltem. Saját visszahúzódásom ellenére legalább annyira imádtam a velük (és természetesen a Unityvel és Mac-kel) való játékot, mint amennyire a mesélést. Remélem, mindenkivel annál az asztalnál lesz még alkalmam akármilyen formában/felállásban/szerepben/rendszerben kockákat hajigálni. Mindannyiuknak köszönöm az élményt c:

    Mindig nagyon örülök, mikor a társaság összeverődik egy rendezvényen. Kései érkezésem miatt vállalhatatlanul sok ember volt, akivel túl keveset sikerült beszélgetnem, és ezt remélem majd pótoljuk hamarosan. Viszont minden átélt beszélgetésnek nagyon örülök, azokat pedig remélem, hogy hamarosan folytatjuk.

    Köszönöm szépen továbbá Shalafinak és Luciusnak, hogy megszervezték a rendezvényt, és megajándékoztak ezzel az élménnyel. Így tovább srácok!

    Nemsokára itt lesz a következő rendezvény. Remélem, mindannyian, és még annál is többen találkozunk ott. Addig vigyázzatok magatokra!

    Üdvözlettel,
    Lui

    Ez egy vélemény egy hobbit tollából (mondtam hogy visszahivatkozok).

    U.i.: Találtam zenét közben, de azért ha eszedbe jutott valami, tényleg ne tartsd magadban.

Vélemény, hozzászólás?