Legújabb adásunkban a műsorvezető Tair faggatja Shalafi del Necro, Unity és Axel Ragaen szervezőket a 2019-es esztendőben használt karakteralkotások hátteréről, kiindulási pontjukról, ihletésükről, készítésükről és a távoli jövő terveivel velük kapcsolatban.

A KARAKTERALKOTÁSOKRÓL:

1, Előtörténet Alapú Karakteralkotás: egy olyan metódus, ami döntések és korábbi kalandok kiválasztásával vezet végig a karakteralkotás menetén, igyekezve az eredeti ynevi hangulatot megtartani és egyszerre bemutatni a lehetőségeket, amiket a Sötét Együttállás óta a rendszer nyújt.

2, Prioritásos Hősalkotás: kiegyensúlyozott rendszer a korábbi karakteralkotások szellemét továbbörökítve igyekszik lehetőséget adni, hogy a karaktert a kezdetektől,  felépítve játéktechnikailag egy kalandozóvá változtathassuk sok előremutató elemmel.

3, Klasszikus Karakteralkotás: azok számára lehet a legvonzóbb, akik a legkevesebb hívsággal és bonyolítással szeretnék megalkotni a karakterüket, ugyanakkor elegánsan és innovatívan használja fel a Dicsőségpontokat.

4, Adottság Alapú Karakteralkotás: a high- és power-fantasy elemeit felsorakoztató metódussal korábban nehezebben elérhető képességek is megnyílnak, választhatóak a karakterek számára, hogy régi és új játékosok a rendszer szélesebb spektrumát tapasztalhassák meg általa.

5. V.I.T. Alapú Karakteralkotás: a vagyon, ismeretek és tapasztalat kérdéseire koncentráló metódusban fontos szerepet kap a karakterek háttere is sok más opcionális lehetőséggel egyetemben

Rock & Role – A karakteralkotásról (S01 E03)

Vélemény, hozzászólás?