Kedves Mesélők, Játékosok, Krónikások, Hősök, Főnixek és Hullámkirályok!

Idén is rengeteg játékból lehet majd válogatni, és ezúton is szeretnénk megköszönni minden mesélőnek, aki vállalkozott arra, hogy felkészül és megmutatja egyik kedvenc játékát, történetét a nagyérdeműnek!

Ezen a ponton lehet tapsolni nekik! 🙂

Az alábbiakban minden napra fel lesz sorolva melyik játék mikor lesz, de a sok játékra való tekintettel szeretnénk egy kis gerincet adni a jelentkezésnek, hogy mindenki egyenlő eséllyel induljon. Megpróbálom naponta több alkalommal, de legalább naponta frissíteni a bejegyzésben a játékokra jelentkezettek létszámát.

A játékok megbeszélését, vagy egyébb témákat ebben a bejegyzésben mellőzzük, hogy könyebben nyomon követhető legyen.

Amennyiben egy játékra valami oknál fogva nem tud sor kerülni, természetesen lesz lehetőség arra is, hogy másik napon le lehessen mesélni. Fontosnak tartjuk, hogy ha megtisztel minket valaki egy történettel, megtegyünk mindent, hogy ennek lehetőséget és keretet adjunk.

A fenti okok miatt hoztunk pár alapszabályt, amit kérünk mindenkitől, hogy tartson be, a nem megfelelő jelentkezéseket töröljük, hogy ne okozzon félreértéseket.

No de lássuk azt a néhány egyszerű alapszabályt a jelentkezéssel kapcsolatban:

  • Csak ebben a bejegyzésben, hozzászólás formájában lehet jelentkezni
  • Mindenki csak a saját nevében jelentkezhet (ha nem egyértelmű az oldalon használt nick, arra kérünk mindenkit, hogy tüntesse fel azt a nevet, amivel regisztrált a táborra, akár polgári akár nick nevet)
  • EGY hozzászólásban EGY játékra lehet jelentkezni

0. nap (aug 6. kedd):

1. nap (aug 7. szerda):

2. nap (aug 8. csüt):

3. nap (aug 9. péntek):

6. nap (aug 12.):

Ősök Árnyékában – Szabad játékok JELENTKEZÉS

162 thoughts on “Ősök Árnyékában – Szabad játékok JELENTKEZÉS

Vélemény, hozzászólás?